Hirdetés
PR

Ha a cégek tudatosabban figyelnének a 300 környezetvédelmi jogszabályra, a spórolás mellett elkerülhetnék az esetleges bírságot is. Ebben segít a GreenLex szoftvere, melyet féláron megkap, ha január 25-éig kitölt egy kérdőívet.

Tudta-e, hogy ma Magyarországon mintegy 300 környezetvédelmi jogszabály útvesztőjében kell boldogulnia minden vállalkozásnak, így a KKV-knak is? Az egyes jogszabályokkal kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek az Ön cégét is érinthetik; a bevallás elmulasztása pedig 200 000 Ft-tal is csorbíthatja a vállalati kasszát, míg a konkrét környezetvédelmi előírások megszegése több millió forintos büntetést is maga után vonhat.

Van azonban megoldás, amely segít eligazodni ebben az útvesztőben! A környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelés érdekében fejlesztett GreenLex szoftver az önellenőrzés eszköze, amely a környezettudatos működés mellett jelentős megtakarítást is eredményezhet vállalatának.

A szoftver működéséről itt tudhat meg többet.

Kérjük egyúttal, hogy segítse a szoftverfejlesztők munkáját a http://www.greenlex.hu/kerdoiv/  oldalon található rövid kérdőív kitöltésével legkésőbb január 25-éig. A kérdőívet kitöltők január hónapban 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a szoftvert!
 

Kapcsolódó anyagok:

Előzze meg a zöld bírságot!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás