Hirdetés
(X)

A hagyományos megtakarítás sokszor komoly tervezést igényel, lemondások és döntések láncolata. Eddig leg-alábbis az volt. A MagNet Bank olyan automatizált online megtakarítási programmal állt elő, amelyben a bátrak és óvatosak, a teljesítmény-orientáltak és a bizonytalanok is megtalálhatják a számukra működő módszert.

A mai trend szerint a lakosságot gyakran arra buzdítják, hogy vágyait személyi kölcsönnel vagy hitellel azonnal elégítse ki. A MagNet Bank az ellenkező irányba indult el: azt díjazza és segíti új digitális innovációjával, ha ügyfeleinek sikerül önerőből megvalósítania az álmait.

Az Apránként Megtakarítási Program két olyan automatizált megtakarítási lehetőséget is kínál lakossági ügyfeleinek, amely kiiktatja a buktatókkal tűzdelt kitartó tervezgetést: a virtuális aprógyűjtéshez csatlakozók eldönthetik, hogy bankkártyás költéseiket a rendszer 10, 100 vagy 1000 forintra kerekítse, és a különbözetet automatikusan félreteszi számukra egy előre kijelölt célra. 751 forintos vásárlás esetén tehát 10-es kerekítésnél 9 forint, 100-asnál 49, és 1000-resnél 249 forint kerül megtakarításra. Ezzel a felhasználók bankkártyás vásárlásaik arányában rakhatnak félre észrevétlenül, anélkül, hogy külön figyelmet szentelnének ennek. Az ügyfelek díjmentes e-mailes figyelmeztetést kaphatnak, ha céljuk elérése a megtakarítás elmaradása miatt kockán forog. A vásárláshoz kötött megtakarítás üdítő fordulatot hoz még a könnyen elcsábulók számára is, hiszen akárhányszor a terminálhoz érintik a bankkártyájukat, biztosak lehetnek benne, hogy ezáltal a vágyott céljukhoz is közelebb juthatnak.

Vitathatatlan bónusz, hogy a folyamatosan gyarapodó pénz biztonságban kamatozik, és amennyiben minden hónapban sikerült megtakarítani, a kijelölt céldátum elérésekor a MagNet kamatprémiummal jutalmazza a legkitartóbbakat.
 

Az Apránként Program másik lába a Fix összegű megtakarítás, amely azoknak jelent segítséget, akik konkrét, nagyobb céllal rendelkeznek: ők beállíthatják, mennyi idő alatt kívánják összegyűjteni az adott összeget, amelyet a bank egy betétként félretesz számukra.

A kamatokra ők is számíthatnak, sőt!

Ha kitartóak voltak, kamatprémiumban itt is részesülnek a sikeres program teljesítése végén. Mindezt azért, mert a saját álmuk fedezetét megteremtették. A rendszer helyettünk is kiszámítja, havonta mennyi pénz megspórolására van szükségünk ahhoz, hogy a megadott időpontig összejöjjön, amire vágyunk. Az Apránként Program nyújtotta szolgáltatást a bank ügyfelei saját, személyes Netbank felületükön vehetik igénybe.
„A MagNet Banknál arra törekszünk, hogy segítségünkkel ügyfeleink a mindennapi pénzügyeikben is felelős döntéseket hozhassanak, és önerőből érhessék el kitűzött céljaik többségét. Ez egy tanulási folyamat, amiről úgy véljük: minél játékosabb, annál inkább örömteli és hatékony. Az Apránként Megtakarítási Program legfőbb vonzereje éppen az élményszerűségben rejlik. Bízunk benne, hogy ezzel sok korábban „fiókban maradt” álom valósulhat meg hamarosan.” – vallja Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere.

A bank közösségi filozófiája eltér a hagyományos kereskedelmi banki működéstől. A MagNet legfőbb törekvése, hogy olyan projekteket finanszírozzon, amelyek környezeti, társadalmi és gazdasági értelemben egyaránt pozitív hatást gyakorolnak a világra. Miután körülöttünk a beruházások java hitelekből épül, érthető, hogy nem mindegy, a bankok mit finanszíroznak. A közösségi bank elsősorban naperőműparkokat, Waldorf iskolákat, elektromos mobilitást, a hazai filmgyártást segít banki hiteleivel. Ezek egy része a betétesek által is választható, akik így biztosak lehetnek benne, hogy megtakarításaik jó ügyet szolgálnak. A bank hétköznapi banki termékeinek többsége is tartalmaz segítő elemet.

A MagNet Segítő bankkártyája használatával egy általunk kiválasztott civil szervezetet támogathatunk a bank pénzéből, a lakossági számlák becsületkasz-szás számlavezetési díjjal működnek, azaz mindenki szabadon dönthet ennek mértékéről 0 és 1000 forint között.

A MagNet Közösségi Adományozási Programja keretében minden ügyfelének megírja, hogy egyenként mennyivel járult hozzá a bank nyereségéhez, és mindenki ennek az egyedi, rá eső összegnek a 10%-át ajánlhatja fel a Programban résztvevő, számára legrokonszenvesebb társadalmi szervezetnek.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműkö-désével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, kollégáinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás