Számít a szavazatod: foci helyett értelmes célra felajánlható TAO

2018. október 16.

Hírek

A MagNet Bank második alkalommal bízza több tízmilliós társasági adójának szétosztását a „nagyérdemű közönségre”. Ezúttal nemcsak ügyfeleire számít, hanem bárkire, akinek van „egy kattintásnyi” ideje egy számára kedves művészeti társulat forráshoz juttattatására.

Banki ügyintézés közben segíteni egy társadalmi szervezetet?

2018. július 31.

Hírek

Igen! Most kényelmesen megteheted bármelyik MagNet bankfiókban, ráadásul még egy kedves ajándékot is magaddal vihetsz emlékbe! A MagNet Bank megalakulása óta missziójának tekinti a társadalmi ügyek és szervezetek támogatását minden lehetséges banki eszközzel.

46 millióról dönthetnek a MagNet ügyfelei

2018. május 21.

Hírek

A MagNet Bank kilencedik alkalommal biztosít lehetőséget ügyfeleinek, hogy társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezésén – a Közösségi Adományozási Programon (KAP) – keresztül fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából.

Átadták a civil társadalom Oscarjait

2018. április 21.

Hírek

Megható és humorral tűzdelt rendezvény keretében harmadjára adták át a civil szektor legrangosabb elismeréseit. A MagNet Bank által támogatott, a NIOK Alapítvány nevéhez fűződő Civil Díjat ebben az évben több mint 200 civilszervezeti képviselő, civil barát és vállalati partner jelenlétében osztották ki.

Légy a Magnetbank karitatív partnere

2018. március 3.

Hírek

A MagNet Bank hagyományos téli akciója ismét enyhülést hoz az utcára szorult embereknek. „Adj Meleget Programja” keretében immár ötödször keresi gazdáját több ezer izolációs fóliából készült takaró a MagNet bankfiókokban, amelyet bárki szabadon elvihet és odaadhat az arra rászorulóknak.

Alternatív üzleti modellek szerepe a közösségek környezetvédelmi, fenntarthatósági szemléletformálásában

2017. november 21.

Helyszín: Budapest, Városmajor utca 44.

Programok

Tavaly 2 millió forinttal segítették a MagNet Bank betétesei a hazai napelemparkok működését, s ez mindössze egy szektor abból a 30 hitelfelvevőből, amely a közösségi bankhoz és annak ügyfeleihez fordult. A pénzintézet különlegessége ugyanis abban rejlik, hogy a hitelbírálata során, a klasszikus mutatók mellett, kiemelt szempont a finanszírozni kívánt projekt környezeti hasznossága. A Klímabarát esték… Tovább »

Félretehetjük neked a visszajárót?

2017. november 1.

Hírek

A hagyományos megtakarítás sokszor komoly tervezést igényel, lemondások és döntések láncolata. Eddig leg-alábbis az volt. A MagNet Bank olyan automatizált online megtakarítási programmal állt elő, amelyben a bátrak és óvatosak, a teljesítmény-orientáltak és a bizonytalanok is megtalálhatják a számukra működő módszert.

A távolság már nem akadály

2017. szeptember 25.

Hírek

Az internet korábban meg különösen nem lehet az. Vonzó dolog, ha részesei, támogatói lehetünk valamilyen előremutató, társadalmilag hasznos programnak miközben banki ügyeinket intézzük, s ezt bárhonnan megtehetjük. Persze ha a jogszabályok valamihez előírják a személyes jelenlétet, a jószándékot fölülírhatja az időhiány, a fizikai távolság. De ennek most vége!

Ha nem Jársz Budapesten, mi majd beugrunk hozzád házhozszámlával

2017. szeptember 10.

Hírek

Bizonyos körökben fix programpont egy fővárosi kiruccanás táncrendjébe beiktatni a számlanyitást a MagNet Banknál. Nem ritkán teljes baráti társaságok jelennek meg a bankban azzal, hogy Pesten jártak, így egy kalap alatt ezt is elintéznék. A MagNet most fordított a kockán, és maga látogat el azokhoz, akik vidéken számlát nyitnának.