Hirdetés

Rekord számú, több mint 40 helyszínen várja bringás reggelivel a Magyar Kerékpárosklub kedden a biciklivel közlekedőket az egész országban.

A Magyar Kerékpárosklub és partnerei 15.000 darab péksüteménnyel, 10.000 darab Cserpes Trudival, 10.000 darab SIÓ üdítővel és 2.000 darab Decathlon energiaszelettel várják a kerékpárral munkába indulókat, de egyes helyeken meleg kávé, facsart gyümölcslé, és más meglepetések is várhatóak.

Több éves hagyományt folytat a Magyar Kerékpárosklub a bringás reggelik szervezésével, melyek során minden alkalommal egyre több helyen, egyre több kerékpárral közlekedőt vendégel meg. A bicikli nem csak egy gyors, egyszerű és olcsó közlekedési eszköz, hanem jobbá teszi a településeinket is, ezért a bringával közlekedők növekvő tömege megérdemli, hogy megajándékozzák, vallja a biciklis szervezet. A Kerékpárosklub megbízásából a TNS Hoffmann által 2015 második negyedévében végzett reprezentatív felmérés szerint rekordot döntött a kerékpározás: áprilisban országosan a megkérdezettek 46%-a, a budapestiek 27%-a használta kerékpárját két hét alatt legalább egyszer. Ez a szám is mutatja, hogy mára a kerékpározás széles körben elfogadott és népszerű lett.

Az Autómentes Napon tartott bringás reggeli a „Bringázz egész évben” mottó alatt szerveződik. A Kerékpárosklub szeretné eloszlatni a tévhitet, hogy kerékpározni csak tavasszal és nyáron lehet. A biciklinek nincs szezonja, minden évszakban két keréken lehet a leggyorsabban, legegyszerűbben és legolcsóbban közlekedni.

 

A szeptember 22-i nemzetközi Autómentes Napon megrendezésre kerülő bringás reggeli Budapesten 19, a fővároson kívül 25 helyszínen várja a munkába biciklizőket reggel 6 és 9 között.
A reggelik helyszíneiről a Kerékpárosklub honlapján részletes térkép és táblázat található

További információ:
Halász Áron – Magyar Kerékpárosklub sajtó
halasz.aron@kerekparosklub.hu
+3620 5267794

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás