A rovat kizárólagos támogatója

A balatonfűzfői erdőirtásról írtunk egy hete, ahol hatalmas csonkokat hátrahagyva, rohamtempóban irtják ki a strand melletti területet borító erdőrészt. A cikkben megnevezett Marton Béla polgármester, és fia Marton András az alábbi helyreigazításokat küldte szerkesztőségünknek:

Helyreigazítás:
2019 március 10-i „A fia érdeke miatt kiirtatta a védett erdőt Balatonfűzfő polgármestere? címmel megjelent cikkünkben valótlanul, illetve a való tényeket hamis színben feltüntetve állítottuk, hogy Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere a fia érdekében védett balatoni erdő kiirtására és környezetrombolásra adott utasítást, valamint nyomást gyakorolt a területtel kapcsolatos önkormányzati döntésekre.

A valótlan, illetve a való tényeket hamis színben feltüntető állításokkal szemben a valóság az, hogy Marton Béla polgármester semmilyen védett erdő kiirtására, környezetrombolásra nem adott megbízást, továbbá nem gyakorolt nyomást a cikkben hivatkozott ingatlanokkal kapcsolatos Önkormányzati döntésekre.”
——
Helyreigazítás: 2019 március 10-i „A fia érdeke miatt kiirtatta a védett erdőt Balatonfűzfő polgármestere? címmel megjelent cikkünkben valótlanul, illetve a való tényeket hamis színben feltüntetve állítottuk, hogy Balatonfűzfőn a strand melletti területen a favágásra azért került sor, mert Marton András „kinézte magának” a területet, továbbá az erdő helyére strandröplabda -pályákat terveznek.

A valótlan, illetve a való tényeket hamis színben feltüntető állításokkal szemben a valóság az, hogy Marton András semmilyen kapcsolatban nem áll sem a cikkben hivatkozott favágással, sem az érintett területekkel.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás