Hirdetés

A Levendula Home működése során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy valamennyi látogatója számára segítsen megteremteni mind a testi, mind pedig a lelki egyensúlyt. Mindez természetesen nem valósulhatna meg a munkatársak nélkül.

Rövid cikkünkben tehát tevékenységi körökre bontva mutatjuk be a Levendula Home csapatát.

A mozgás területe
A számos szolgáltatás közül először a sport iránt felelősek bemutatása történik. A csapatot erősíti Teuchter Nikoletta mozgás- és képességfejlesztő tanácsadó, aki valódi misszióként tekint a családok, gyermekek, szüleik és a párkapcsolatok, így tehát a leendő családok támogatására és segítésére.
Szabó Katalin jógaoktatóként tevékenykedik, és integrált jóga órákat tart a Himalájai Jóga Tradíció szellemében, két órás időtartamokban.
Okleveles gyógytornászként segít Baksay Annamária, aki egyrészt csoportos és egyéni foglalkozásokat tart nők és férfiak részére, másrészt Kriston Intim torna trénerként az egészséggel kapcsolatos kérdésekben is jártas.

Fojtó Éva szintén gyógytornászként dolgozik, míg Nagy Katalin Beautyrobic oktatóként adja át a mozgás örömét.

Gyógyítás
Gyógytornászként a csapat tagja Knob Tímea, aki a különböző neurológiai betegségek és ortopédiai kórképek kezelését vállalja Dévény módszerrel.
Nagyné Román Judit okleveles ThetaHealing konzulensként metamorf masszázzsal segít, míg Lengyel Krisztina Yumeiho és frissítő masszázsban részesíti a vendégeket.

Orvoslásért felelős munkatársak
A csapatot erősíti Dr. Glásel Éva radiológus főorvosként, széleskörű területet lefedve. Dr. Paragi Péter szülész-nőgyógyász szakorvosként segít, míg dr. Tóth Ildikó csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosként és homeopátiás orvosként dolgozik.
Dr. Zolnay Péter reumatológus és fizioterápiás szakorvosként a gerinc és végtagok fájdalmával, mozgáskorlátozottságával foglalkozik.
Hagyományos kínai orvoslással, illetve természetgyógyászattal foglalkozik Lukácsné Noémi, aki korábban gazdasági mérnöki diplomát is szerzett.
Pszichológusként Szalkai Barbara erősíti a csapatot, míg bőrgyógyászati, allergológiai és klinikai immunológiai kérdésekben Dr. Szilágyi Melinda az illetékes.

Relaxálás és szépészet
Hatékonyan igyekszik segíteni a számos testi panasszal küszködő betegeknek a masszőrként és alakformálóként dolgozó Szekeres Erzsébet. A kozmetikus munkákat Sári Gabriella végzi, aki odafigyel rá, hogy a vendégek ne csak szépüljenek, hanem a nála töltött idő egy kis kikapcsolódás is legyen.

Kóródiné Turóczi Tünde végzi a manikűr, pedikűr, illetve műköröm építő és díszítő feladatokat, amely területért szintén felelős Szécsi Fruzsina.

Fodrászként és hairstylistként Szöllősi Móni erősíti a csapatot, aki a hosszan tartó, vibráló és ragyogó hajszín eléréséért dolgozik.

Általános ápolóként és asszisztensként Kucsera Beáta szolgálja ki a vendégek igényeit, aki mindig türelemmel és empátiával viseltet a vendégek iránt a Levendula Home-nál.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás