A rovat kizárólagos támogatója

Mielőtt lakóépületének felújításába kezd, érdemes megfogadnia a Leier Kéményrendszerek üzletág termékmenedzserének hasznos gyakorlati tanácsait a tetőfelújítással, a betoncseréppel, a kéményekkel, és a típusházakkal kapcsolatban.

Fűtéskorszerűsítés: a kazán mellett kulcs a kémény

A rezsicsökkentés csökkentése is felgyorsítja a kandallók és egyéb fatüzeléses eszközök reneszánszát, amihez nélkülözhetetlen egy jól megválasztott, biztonságos kémény. A régi-új, de mindenesetre sok helyen alternatív fűtési megoldások kifejezetten környezet- és pénztárcakímélők is lehetnek. De mi kell ehhez? Egyáltalán mi kell ahhoz, ha valaki az emelkedő gázárak miatt a fatüzelésre váltana? A javarészt korszerűtlen hazai lakásállomány megújításakor nagyon fontos a megfelelő kémény és tetőzet kiválasztása, hiszen a biztonság és gazdaságosság mellett ilyenkor évtizedekre elkötelezzük magunkat. A Sarkadi Péter szerkesztette podcastban ehhez ad hasznos gyakorlati tanácsokat Szücs Zsolt, a Leier Kéményrendszerek üzletág Termékmenedzsere.  Tartsanak velünk a tetőmegoldások, a tetőcserép, és a kémények világába.

A 2020 április 22-én, a Föld Napján indult podcastunk adásait meghallgathatja Soundcloud oldalunkon, elérheti az anchor megosztón keresztül több alkalmazásban (breaker; google podcast; overcast; pocket cast; RadioPublic; ezekben fel is iratkozhat ránk)

Greenfo podcastok a Spotify-on Greenfo podcastok az iTunes-on

Podcastunk RSS-csatornája itt található.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás