Hirdetés

Az Agrárminisztérium meghírdette “Az állam természetvédelmi közfeladatainak átvállalása” –  2024. évi természetvédelmi pályázati felhívását. A pályázatokat 2024. április 2-től 2024. május 2-ig, kizárólag postai úton lehet beadni.

Miközben a stadionokra, kurzusfilmre, NER ingatlanbefektetőkre, Fidesz kollaboráns egyházakra, kormányproagandára, stb. számolatlanul ömlenek a közpénz milliárdok, a környezet,- természetvédelmi civil szervezetek szánalmas éves összegre pályázhatnak.

1995-ben még a Horn kormány Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztériuma 1 milliárdot (!) adott évente a civil pályázatra, az Orbán kormányok alatt (ahol megszűnt az önálló tárca, és a sok területen ellenérdekelt agrár jellegű minisztériumok államtitkárságává süllyedt) évről-évre csökkent ez az összeg az idei 40 millióra.

A magát zöldrefestő, zöldnek beállító Orbán-rezsim lebetonozza nagy tavaink partját, tönkreteszi hazánk természetes életterét, kiszolgáltatja az országot az (orosz, német, Délkelet-ázsiai, arab, stb.) multiknak, bebetonozza a putyini energiafüggést, és közpénz 100 milliárdokból eteti a kormánypropagandát szajkózó MTVA-t, és egyéb lakájmédiát. Nem érdeke a rezsimnek a valódi környezet, és természetvédelem támogatása, mely tevékenység csak útjában áll a NER oligarchák természetpusztító befektetéseinek.

A pályázattal elnyerhető támogatás mértéke:
A jelen pályázattal meghirdetett támogatásra a 2024. évi költségvetési törvény XII. Agrárminisztérium fejezetének a 20/05 alcím szerinti „Ágazati szakmai és társadalmi
szervezetek támogatása” fejezeti kezelésű előirányzaton belül „Az állam természetvédelmi közfeladatainak átvállalása” szakmai keretén 40.000.000 forint áll rendelkezésre.
Az egy pályázattal elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás összege 1.000.000 forinttól 3.000.000 forintig terjedhet.
Az AM fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos költségvetési törvény alapján a támogatási keretösszeget – a felhívás külön módosítása nélkül – megváltoztassa.

A pályázat benyújtásának módja, helye és ideje, pályázati díj
a)Benyújtandó: papír alapon, egy példányban:
– a minden oldalon cégszerűen aláírt, számítógépen kitöltött (word használata javasolt), és
kinyomtatott pályázati adatlap,
és elektronikus adathordozón (pl.:CD, pendrive):
– a szervezet képviselője által hitelesített, a pályázat benyújtásakor hatályos alapszabály/alapító okirat szkennelt változata és
– az adatlap szerkeszthető word formátumú változata.
Fenti dokumentumokat az alábbi módon és formában (papír alapú és elektronikus adathordozóra feltöltött pályázati anyagot együttesen) kérjük benyújtani.
Kizárólag postai úton, a zárt borítékon feltüntetve: „2024 pályázat – környezet- és  természetvédelmi civil szervezetek számára”

A pályázatok benyújtásának határideje:  2024. május 2. (postabélyegző kelte)

Az állam természetvédelmi közfeladatainak átvállalása c. pályázat részletei >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás