A rovat kizárólagos támogatója

Hűséges olvasóink emlékezhetnek még ZÖLD HÉT podcast sorozatunkra, melynek adásaiban szakértő vendégeinkkel az adott hét fontos zöld híreit beszéltük meg, jártuk körül, magyaráztuk el az összefüggéseket. Egy hosszabb kényszerszünet után most újra jövünk 🙂

Felgyorsult életünkben a politika, a celebvilág és a sport (főleg foci) hírei mellet csak a nagy haváriák, vagy aktuálpolitikai érintettségű környezetvédelmi balhék kerülnek be a híradások fő helyeire. Mi itt a greenfon immár 23 éve naprakészen igyekszünk a fontos zöld híreket / információkat összegyűjteni – ezért is szlogenünk a “zöld iránytű a neten”.
Az írott anyagok mellett 2020 április 22-én, a Föld Napján elindítottuk  “iránytű podcast sorozatunkat, melynek minden adásához tartozik egy részletes cikk, amelyből elérhetőek a különböző hangmegosztók greenfo fiókjai.  Az eddigi 160 epizód cikke ITT elérhető.

Emellett 2022. április 22-én, a Föld Napján indult ZÖLD HÉT podcastunk, melyben hetente beszéltük meg a vendégeink által ajánlott fontos zöld híreket. Hasonlóan a másik sorozathoz itt is minden epizódhoz tartozik egy cikk. Sajnos anyagi lehetőségeink hiányában szüneteltetni kellett a zöld hetet.

Jó hírünk, hogy február16-tól újraindul a ZÖLD HÉT – igaz egyelőre kétheti rendszerességgel – köszönhetően az Ökotárs Alapítvány és a Mérték Médiaelemző Műhely pályázatának.  Mi is keressük, de várjuk támogatók jelentkezését, hogy hetivé válhasson a sorozat.

2023 augusztusától már a youtube csatornánkon is megtalálják epizódjainkat a spotify , ITunes-apple podcasts , google podcasts , podcasters.spotify.com – a korábbi anchor felületek mellett.  Ajánljuk valamelyikre a feliratkozást – így nem maradnak le semmiről.
Emellett érdemes követni Facebook oldalunkat is.

Még egy meglepetéssel jelentkezünk nemsokára! Erről majd a február végi induláskor írunk bővebben 🙂 

 

A 2022. április 22-én, a Föld Napján indult heti hírháttér podcastunk adásait meghallgathatja Soundcloud oldalunkon, elérheti az anchor megosztón keresztül több alkalmazásban (breaker; google podcast; overcast; pocket cast; RadioPublic; ezekben fel is iratkozhat ránk)

Greenfo podcastok a Spotify-on Greenfo podcastok az iTunes-on

Podcastunk RSS-csatornája itt található.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás