Pályázzon a CSR Hungary Díjra!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2011. szeptember 08. - 2011. október 17.

Helyszín: országos pályázat

URL: www.csrhungarydij.eu

Email cím: palyazat@csrhungary.eu

A Vállalati felelősség Díja egy „alulról” jövő kezdeményezés – nem csupán egy nemzetközi modell parafrázisa-, mely támogatásra lelt a társadalom különböző érdekcsoportjainak és a nemzetközi szakmai világ részéről is. Pályázzon 2011. október 17-ig!

„Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája.
A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállalkozói Díjat.”- hangsúlyozta Takács Júlia a CSR Hungary alapítója. Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. S ehhez éppen a csr megfelelő eszköz lehet!

Új kategóriáinkat ennek a jegyében alakítottuk ki- folytatta Takács János a CSR Hungary Díj Bíráló Bizottságának az elnöke, az Electrolux Csoport Kelet-Közép Európai Régiójának holding vezetője. A CSR menedzsment kategóriában (nagyvállalatok, állami érdekeltségű cégek, KKV-ék) ösztönző lehet az állami érdekeltségű cégek külön csoportban való értékelése. Magyarország három nagy társadalmi problémájára példaértékű megoldásokat mutathatnak számunkra a pályázók a Közös felelősség-közös ügyek három alkategóriájában: az Egészség, a Sokszínűség-esélyegyenlőség, valamint a Kultúra-oktatás csoportjában.
Magyarország büszke lehet változatos ökoszisztémáira, természeti környezetére. Saját környezetünk védelmével a globális problémák megoldásához is hozzájárulunk. Így 2011-ben a Környezet-zöld kiválóság kategóriában is pályázhatnak a cégek. A CSR Kiválóság címet pedig személy nyerheti el. Legyen az újságíró, vezérigazgató, csr vezető…

2010-ben a legfőbb szakmai és üzleti szervezetek – a Magyar Európai Üzleti Tanács, a Magyar Innovációs Szövetség, a Menedzserek Országos Szövetsége, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társasága, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége- megállapodást írtak alá a CSR Hungary Díj stratégiai és kommunikációs támogatására. Idén két újabb szervezet csatlakozik a megállapodáshoz…

Ismerje meg a Díjat és pályázzon az egyes kategóriákban!
 

Még több részlet a pályázatról és a Bíráló tagokról itt >>>
 

P.s: Aki pedig nem tud, vagy még nem szeretne pályázni, az regisztráljon a CSR Hungary Konferenciára (2011. november 9-10.) és a CSR Expóra.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás