A rovat kizárólagos támogatója

Egyre több a veszélyes szúnyog, itt egy újabb gyilkos kór

Dátum: 2019. május 10.

Helyszín: Nyereg étterem 1146 Budapest, Városligeti krt. 2

Szezonról szezonra egyre több problémát jelentenek a szúnyogok és az általuk terjesztett különböző betegségek, amelyek akár halálosak is lehetnek. A szívférgesség mellett ma már a lepkeszúnyog által terjesztett veszélyes kórsággal is számolniuk kell a kutyásoknak.

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit, akik a rendezvényen több szakmai nézőpontból vizsgálva a helyzetet, minden aktualitást megtudhatnak a témában.

Helyszín: Nyereg étterem 1146 Budapest, Városligeti krt. 2

Időpont: 2019. május 10. 10-11 óráig

Az eseményen ott lesznek:

Dr. Bognár Lajos (Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára, országos főállatorvos) – A szúnyogok szerepe Magyarországon a betegségek kórokozóinak terjesztésében háziállataink és az emberek esetében
Dr. Aladics Balázs (Bayer Állategészségügy dél-európai vezetője) – Egy új betegség, a lepkeszúnyog által terjesztett kór is veszélyes a kutyákra
Dr. Baji Balázs (Klinikus, világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó) – Tények és tévhitek a betegséggel kapcsolatban, mit lehet tenni, ha már megtörtént a baj? Miért egyszerűbb a megelőzés?
Sziládi-Kovács Tibor (Kutyabarát projektvezető) – Kezdődik a szúnyogszezon, előzzük meg a bajt. Balatoni kutyás szezonnyitó.
Vranesics Csaba László (Szúnyoggyérítési program szakértő) – A központi szúnyogírtás folyamata, aktuális szúnyoghelyzet. Mikor kezdődik a szúnyoggyérítés idén?

A rendezvényen szívesen látjuk az érdeklődő négylábú kísérőket is. Kérjük, számoljatok vele, hogy más kutyák is lesznek a helyszínen, ezért fontos, hogy a többiekkel is jól kijöjjön a kedvenced.

Részvétlei szándékodat kérlek, jelezd az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Üdvözlettel: Geda Zsófia PR manager positive.hu
+36 30 655 1877 geda.zsofia@positive.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás