A rovat kizárólagos támogatója

Pannon Csillagda Látogatóközpont 3D médiatermének átadása

Dátum: 2016. július 27.

Helyszín: Bakonybél Szent Gellért tér 9.

Letölthető anyagok:

3

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság, Puskás Zoltán igazgató nevében, tisztelettel meghívja Önt a Pannon Csillagda Látogatóközpont 3D médiatermének átadására és a “Mars útikalauz stopposoknak” című 3D ismeretterjesztő filmjének premierjére, valamint az azt követő sajtótájékoztatóra a mellékelt meghívóban foglaltak szerint.

A „Mars útikalauz stopposoknak”című 3D film (25 perc) igazi csemege a csillagászati ismeretterjesztésben. A filmet magyar alkotók 3 kontinensen forgatták (többek között Szicíliában, a Szaharában és az USA-ban), mely részeket a NASA legfrissebb űrfelvételeiből készült animációk egészítik ki.
A filmben – többek között – megszólal Charles Duke űrhajós, az Apollo 16 holdkomp pilótája, az űrhajózás "világsztárjainak" egyike, aki maga is járt a Holdon…, és az a Pavlics Ferenc, akinek világraszóló mérnöki teljesítménye nyomán született meg a Holdautó, vagy a legendás Pathfinder marskutató rover.

Megjelenésére feltétlenül számítunk!
Kérjük, amennyiben elfogadja meghívásunkat és részvételével megtisztel minket, szíveskedjen szándékát 2016. július 26-ig jelezni.

Üdvözlettel:
dr. Kopek Annamária osztályvezető
Ökoturisztikai és Környezeti-nevelési Osztály 
 

Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság
8229 Csopak, Kossuth Lajos utca 16. 
Mobil: +36 30 491 0085
Tel.: +36 87 555 289; Fax: +36 87 555 261

kopek@bfnp.hu www.bfnp.hu film

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás