A rovat kizárólagos támogatója

Csendes Búcsú a KTI-től

Dátum: 2014. október 01.

Helyszín: Gödöllő Szent István Egyetem KTI épület

Szomorú hírt kell közölnöm, a KTI meghalt, vagyis jelenleg még csak haldoklik, de Szeptember 30.-án kivégzik!!!  Emiatt Október 1.-én 7:45-re csendes temetést szervezünk a szeretett intézetünknek.

Kérek mindenkit, hogy temetéshez illően, feketében, egy gyertyával, esetleg egy szál virággal érkezzen az eseményre. Szintén kérnék mindenkit a hangos megnyilvánulásokat mellőzük. Akinek van ideje egy "sírtáblát" készítsen, és akkor a köré tehetnénk a mécseseket, gyertyákat.  Hívjatok meg ti is minél több volt és jelenlegi KTI-st, hogy lássák mennyi embernek fontos az intézet, és az amit jelent.

Köszönettel Poller Emese

U.i.: Amennyiben az eseménnyel kapcsolatban bárkinek lenne szervezési indtéka, akkor csak nyugodtan.

Kivégzik a SZIE Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetét – élt 24 évet

 

Kivégzik a SZIE Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetét – élt 24 évet

Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy alapításának és sikeres működésének 24. évében, „hosszan tartó, súlyos” támadások után, a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Tanácsának indoklás nélküli döntése és a SZIE Szenátusának ezt megerősítő határozata alapján, Orbán Viktor 3. kormánya, Balogh Zoltán felügyelő minisztersége, Tőzsér János rektorsága, Gyuricza Csaba dékánsága és Urbányi Béla mb. intézetigazgatósága idején, 2014. szeptember 30-án megszűnik a Szent István Egyetem Környezet- és Tájgazdálkodási Intézete, a fenntartható mezőgazdaság és vidékfejlesztés egyetemi képzési programjának hazai kidolgozója, gondozója, a határokon innen és túl ismert és elismert SZIE KTI.
Részletek >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás