A rovat kizárólagos támogatója

Föld napi belvárosi faültetés

Dátum: 2015. április 20.

Helyszín: Budapest V.kerület

A 45. Föld Napja tiszteletére április 20-án, hétfőn az V. kerület polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter, Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete és Dr. Liviu Matei, a Közép-európai Egyetem rektor-helyettese egy magnólia-fát fognak elültetni.

Tisztelt Szerkesztők! Kedves Újságírók!

A faültetés az Amerikai Nagykövetség, a CEU, és az V. kerület lakossága között régóta fennálló barátságot is köszönti. E napon időt szánunk rá, hogy saját környezetünkben, közös munkával emlékeztessük magunkat az egészséges élethez és a dinamikus közösségekhez szükséges szennyeződésmentes levegő, víz és talaj fontosságára.

Az ünnepségen Szentgyörgyvölgyi polgármester, Bell nagykövet és Dr. Matei rektor-helyettes rövid beszédet mondanak. A fa elültetése után a követség és a CEU önkéntesei V. kerületi szomszédaikkal együtt parktakarítással ünneplik a Föld Napját, kifejezve ezzel a mindannyiunkat gyönyörködtető budapesti zöld területek iránti tiszteletünket.

Ha tudósítani kívánnak az eseményről, kérem az Amerikai Nagyövetségnél regisztráljanak (katonaa@state.gov) április 19, vasárnap 15 óráig. A regisztráltak értesítést kapnak az esemény helyéről és idejéről.

Üdvözlettel:

Rüll Ildikó
Manager, Hungarian Media Relations
CENTRAL EUROPEAN UNIVERSITY
Jozsef Attila u. 24. Room 115 | 1051 Budapest, Hungary
rulli@ceu.hu

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás