A rovat kizárólagos támogatója

Tüntetések a földrablás ellen!

Dátum: 2015. október 05.

Helyszín: Kishantos és Budapest Kossuth-tér

Országos összefogás bontakozik ki az állami földek eladása ellen. Az Élőlánc Magyarországért ezért csatlakozik az LMP által meghirdetett országos demonstrációhoz. Fejér megyében Kishantosnál lesz félpályás útlezárás, mert Kishantos örökre elveszti az esélyt a mintagazdaság visszaállítására, ha eladják a földeket!

2015 október 5-én, hétfőn 13.00 órától 16.00 óráig

Mindenkit várunk oda traktorral, autóval, aki egyetért tiltakozásunkkal, és tenni akar az ország kirablása ellen.

Este 18.00 órakor – Budapesten, a Kossuth téren lesz a központi demonstráció
Üdvözlettel
Ács Sándorné
Élőlánc Magyarországért
elnökségi tag

Kedves Barátunk!

A Fidesz titokban készítette elő azt a többszáz-milliárdos földrablást, amit alig két hónap alatt akarnak végigverni az országon. A Fidesz-kormány arra készül, hogy eladja Magyarország még meglévő termőföldjeinek egyik legjelentősebb részét, a szántóföldeket, a nemzet családi ezüstjét. A kormány arra készül, hogy valódi, társadalmilag hasznos közösségi célokat, a vidéki foglalkoztatást szolgáló földhasznosítás helyett a haverjaiknak és a rokonaiknak adják Magyarország termőföldjeit! Ez a földprivatizáció a többi privatizációhoz hasonlóan egy köztulajdon-rablás.

A Lehet Más a Politika mindent meg fog tenni, hogy ezt megakadályozzuk. De nem elég, ha csak mi lépünk. A földrablás nem csak a gazdák, hanem minden egyes magyar ember kifosztása. És nézve a kormány terveit, még azokat is kirabolják, akik még meg sem születtek.

Az LMP ezért október 5-én Budapesten és az ország több pontján demonstrációt szervez a földrablás megakadályozásáért. Még nem késő visszavonatni ezt az őrült tervet, de ehhez arra van szükség, hogy minél többen megüzenjük a kormánynak, hogy nem hagyjuk!

Félpályás útlezárások az ország több pontján 13 órától az alábbi helyszíneken, melyekhez traktorral, autóval lehet csatlakozni:
Fejér, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Veszprém megye
Részletes információk és a részvételi szándék itt jelezhető: info@lehetmas.hu

Budapest, Kossuth tér, 18 óra – központi demonstráció

Az esemény részletei az alábbi linken találhatóak: https://www.facebook.com/events/912402132168138/

Kérünk mindenkit, hogy minél több ismerősét hívja meg az eseményre, hogy minél többen legyünk.

Köszönettel:

Sallai R. Benedek

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás