Szakmai konferencia az új civil törvényről

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. január 26.

Helyszín: Budapest, Váci út 92

URL: részletes programok, jelentkezés >>>

A Parlament 2011. december 15-én fogadta el az új Civil Törvényt, amely egyszerűbb, hatékony, igazságos, átláthatóbb rendszert teremtve, alapvetően átalakítja a Magyarországon bejegyzett, mintegy hetvenezer civil szervezet jövőjét és lehetőségeit. Az egyesületek, alapítványok támogatását is új alapokra helyező törvény egyik fontos célja, hogy a közhasznúság szigorúbb megfogalmazásával, a nemzeti együttműködést kiemelten támogatva, biztosítsa a civil társadalom értékmegőrző és újérték-teremtő képességének fennmaradását.

Tervezett időpont: 2012. január 26. csütörtök
Helyszín: Kinnarps House Konferenciaközpont (1133 Budapest, Váci út 92.)

Tervezett program:

10.00     Dr. Csizmadia László elnök, Civil Együttműködési Tanácskozás (CET): Az új civil törvény stratégiai küldetése és legfontosabb stratégiai elemei.

10.40     Dr. Hidas János főigazgató, Wekerle Sándor Alapkezelő: A hazai költségvetési forrásból megvalósuló civil és társadalmi felzárkózással kapcsolatos pályázatok elbírálásának szempontjai.

11.20      Warvasovszky Tihamér alelnök, Állami Számvevőszék: A civil szervezetek tevékenysége az Állami Számvevőszéki vizsgálat tükrében.

12.00 Kávészünet

12.30     Fertetics Mandy Dreher fenntartható fejlődés vezető, Sörgyárak Zrt.: Az érem két oldala: civil munka a multi szemével, multinacionális cégek elvárásai a civil szervezetek szemével.

13.00 Pogány Éda vállalati kapcsolatok igazgató, Coca-Cola Beverages Magyarország Kft.: A CSR szemlélet kialakítása és a munkavállalói szemléletváltozás multinacionális környezetben. A Coca-Cola civil szervezetekkel kialakított együttműködésének stratégiája.

13.30     Miha Tamás ügyvezető igazgató, Human Dialog Kft.: Hatékony marketing kommunikáció – eredményes civil tevékenység és adománygyűjtés.

14.00      Ebédszünet /kávé, üdítők, szendvicsek/

14.40      A sikeres önkéntes – volunteering – munka példái (egyeztetés alatt)

15.20     Semperger Dorogi Kinga, ügyvezető igazgató Projectmine Kft.: A civil szféra számára 2012-ben elérhető pályázati források részletes bemutatása.
Jelentkezéshez: KATTINTSON IDE!
Az online módon tett jelentkezés megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár! Lemondás 8 munkanappal a rendezvény előtt írásban lehetséges.
Regisztrációs díj: 12.000 Ft + áfa

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás