HEROSZ Budapesti Állatotthona őszi nyílt nap

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. október 13.

Helyszín: Budapest Brassói és a Nyél utca sarka

A HEROSZ Budapesti Állatotthona kicsiket és nagyokat egyaránt vár október 13-án a már hagyományosnak számító őszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és mindent megtudhatnak az intézmény működéséről. Az eseményt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője nyitja meg délelőtt 10 órakor.

A fővárosi állatmenhelyek között a 21 évével veteránnak számító HEROSZ Budapesti Állatotthon idén is szeretettel várja az állatbarátokat nyílt napjára, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a hely mindennapos tevékenységeibe.

Szekeres Gábor, az otthon vezetője szerint fontos néha megállni és együtt ünnepelni: „Az elmúlt két évtized alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, de ami még fontosabb, sok gazdátlan állatnak segítettünk otthont találni. Október 13-án szeretnénk minél több embernek bemutatni az otthont és a lakóit, hiszen ezen a szombaton is, mint az év minden napján, lehetőség lesz örökbe fogadni is.”

Az októberi nyílt napon többek között kutyás bemutatóval, macskaszépségversennyel, ingyenes macska- és kutyakozmetikával várják – nemcsak a látogatókat, hanem kedvenceiket is. A kicsiknek pedig gyereksarokkal, ingyenes lovaglási lehetőséggel és további izgalmas programokkal készülnek a szervezők szombaton.
A rendezvény délután három óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és a Nyél utca találkozásánál.

HEROSZ BUDAPESTI ÁLLATOTTHONA 1991-ben nyitotta meg kapuit a főváros első állatotthonaként, kizárólag adományozó állatbarátok jóvoltából. Az Állatvédelmi Világszövetség (WSPA) és az Angol Királyi Társaság (RSPCA) munkájukat Közép-Kelet-Európai viszonylatban egyedülállónak minősítette. Az állatotthon munkatársai gyakran tartanak foglalkozásokat a telephelyen az óvodások és általános iskolások számára, hogy a tudatos és felelősségteljes állattartást minél kisebb korban megtanulják a gyerekek. Évente körül belül 300 kutyának és 150 macskának segítenek új otthont találni.
Információ:
http://www.facebook.com/heroszbudapestiallatotthon
http://www.herosz.hu/image/downloads/herosz_hirlevel_2010_01_web.pdf
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás