Második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia 2014-2025 kitekintéssel 2050-re

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. november 12.

Helyszín: Országgyűlés Irodaháza

Letölthető anyag

MEGHÍVÓ
a Második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia
2014-2025 kitekintéssel 2050-re
című vitaanyagot bemutató Országgyűlési Nyílt Napra

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet keretei között működő Nemzeti Alkalmazkodási Központ elvégezte a 2007-ben kidolgozott első Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia felülvizsgálatát. Az új törvényi előírásoknak, a megváltozott társadalmi-gazdasági feltételeknek, valamint a legújabb tudományos eredményeknek megfelelően a NAK kidolgozta a második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát (NÉS-2).
A NÉS-2 társadalmi vitája 2013. október 17-étől november 14-ig tart. A tervezet letölthető a http://nak.mfgi.hu honlapról. A véleményeket, észrevételeket a nes.velemeny@mfgi.hu e-mail címre vagy a Nemzeti Alkalmazkodási Központ postacímére (1143 Budapest, Stefánia út 14.) lehet megküldeni.
A beérkezett vélemények figyelembe vételével átdolgozott Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiát a tervek szerint 2013-ban fogadja el az Országgyűlés.
Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiáról szóló Országgyűlési Nyílt Napra, melynek időpontja és helyszíne:

2013. november. 12. kedd, 8.30-13.00

Országgyűlés Irodaháza
1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19. I. emeleti 1. tanácsterem

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni.
Kérjük, részvételi szándékát a mellékelt regisztrációs lapon jelezze! A kitöltött lapot szíveskedjen az nfft@parlament.hu címre megküldeni 2013. november 11-én 12:00 óráig.
Megjelenésére számítunk!

Tisztelettel:

Bartus Gábor
Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács
titkár Bencsik János
igazgatóhelyettes
Magyar Földtani és Geofizikai Intézet
a Nemzeti Alkalmazkodási Központ vezetője

A rendezvény programja és jelentkezési lapja az alábbi letölthető fájlban olvasható.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás