Kishantos új utakon – öko jurtatábor általános iskolás gyermekeknek

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. június 11. - 2015. augusztus 30.

Helyszín: Kishantos

Gyermekek táboroztatásához, gyermekprogramokhoz ideális helyszínt ajánlunk figyelmébe. Fejér megyében, Dunaújváros és Székesfehérvár között, csodálatos ősparkos, zöld környezetben helyezkedik el Kishantos.

Kishantos neve az ott működtetett ökológiai központról és a Kishantosi Kastélyban működő népfőiskoláról vált ismertté. A fenntarthatóság, környezetbarát mezőgazdaság, megújuló energiák, a környezetvédelem és a természettel való harmonikus összhang jellemző Kishantosra.  Központunkat szeretnénk a gyerekek számára is megnyitni, ezért a kastély gyönyörű parkjában 3 mongol jurtát állítunk fel, melyekben kényelmes ágyakon alhatnak az itt táborozó gyermekek.

A helyszín tökéletes már megtervezett programmal rendelkező táborok lebonyolítására, de olyan érdeklődőket is szeretettel várnak, akik pedagógusként részt vállalnának egy, a népfőiskolával közösen szervezett tábor megszervezésében. Kishantos mindkét esetben segítséget nyújt környezetvédelemmel kapcsolatos gyermekfoglalkozások szervezésében, lebonyolításában (pl. témák lehetnek: a zöldségeket, gyümölcsöket biztosító csodálatos méhek; a világ különböző kontinenseiről származó növényeinket bemutató csodakert vagy a földi élet körforgásáról szóló rövid előadás, igaz mesék a csillagokról)

Elhelyezkedés:
Dunaújvárostól 23 km-re, Székesfehérvártól 35 km-re.  Kishantos Hantos és Mezőfalva települések között helyezkedik el. Hantostól 3 km-re balra (pontosan a 22. km kőnél) egy tujasor vezet be a központhoz

Rendelkezésre álló helyiségek:  Konyha, wc, zuhanyzó, öltöző, kastély, nádfedeles pihenő, park.

Jurták: 3 db 7 fős (össz. 21 fő) jurta. Saját polifoam és hálózsák szükséges.

Ár:  Egyeztetés szerint, létszámtól-, igénybevett helyiségektől függően.

A fent említettek mellett Kishantos alkalmas még találkozók, előadások, konferenciák befogadására is. Érdeklődés, kérdés esetén keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Virág Zsuzsanna Tel: 06 30/514-5274
Ács Sándorné titkár  Mezőföld Népfőiskolai Társaság Tel.: 06 30/385 0379, e-mail: acsne.eva@gmail.com
Iroda Tel.: 06 25/506-020, e-mail: kishantos@enternet.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás