Hirdetés

A Provident szolgáltatásaival elsősorban a különféle pénzügyi nehézségeket tudjuk megoldani. Mindezt egyszerűen, gyorsan, illetve felesleges és hosszadalmas adminisztrációs folyamat nélkül.

Legyen szó akár egy váratlan kiadásról, akár egy nagyobb cél megvalósításáról, minden bizonnyal meg fogjuk találni rá az ideális megoldást. Mindeközben bármilyen rejtett költségtől, illetve váratlan extra fizetési kötelezettségtől sem kell tartanunk. Nemcsak az igényelt összeg gyors és zökkenőmentes folyósítása élvez tehát kiemelt prioritást, hanem mindemellett a biztonságnak és a kiszámíthatóságnak is komoly szerepe van.  Rövid bejegyzésünkben tehát azt mutatjuk meg, hogy milyen szolgáltatások közül választhatunk a Providentnél.

A Provident szolgáltatásainak legnagyobb előnye 

A Provident külön szolgáltatásai azt a célt szolgálják, hogy a kölcsön felvétele kényelmesebb és egyben pontosabban tervezhető legyen. Elvégre amikor rövid időn belül van szükségünk pénzre, akkor a hosszas adminisztráció, illetve a bizonytalanság nemkívánatos tényezőnek számítanak.
A külön igényelhető Előrelátó Csomag, valamint az Otthoni Szolgáltatás egyaránt igénybe vehető akár a heti vagy szükség esetén a havi kifizetésű kölcsönök kiegészítéseként is. Mindez külön díj ellenében történik.
Mindkettő értelmezhető egyfajta befektetésként is egyrészt a biztonság, másrészt a kényelem szempontjából. Hosszabb távon nagy valószínűséggel meg fognak térülni.

Néhány mondatban a Provident Előrelátó Csomagjáról

A csomag lényegében egy, az ügyfél halála esetén életbe lépő tartozáselengedési szolgáltatást foglal magába. Ezen kívül tartalmaz még egy meghosszabbított elállási/felmondási opciót is, valamint egy csoportos élet- és balesetbiztosítást. Ennek köszönhetően képes biztonságot nyújtani, hiszen az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség nem fogja terhelni a Providenttel szemben. Szintén a biztonságot növeli a 30 napig kiterjesztett szerződéstől való elállási jog, illetve a bármilyen nem várt fordulat esetén hasznos csoportos élet- és balesetbiztosítás is.

Az Otthoni Szolgáltatás lényege 

Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételével még gyorsabban és kényelmesebben tudunk hozzájutni a szükséges kölcsönhöz. Úgy is mondhatjuk, hogy házhoz jön a pénz.

Az igénylés esetén ugyanis ki sem kell mozdulnunk a lakásunkból, mert a Provident illetékes munkatársa egy előre egyeztetett időpontban felkeres minket. Amennyiben a hitelbírálat pozitív eredménnyel zárul, úgy még helyben meg is köthető a kölcsön igényléséről szóló szerződés.

A legjobb, hogy a szükséges pénzre nem is kell tovább várni, mert a folyósítása készpénzes formában azonnal végbe is megy.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás