Hirdetés

Igazán jó minőségű, exkluzív élményre vágysz? Olyanra, amire életed végéig emlékezni fogsz? Akkor jó helyen jársz, mi megtaláltuk neked az ideálisakat.

Váltsd valóra az álmodat vagy épp egy számodra fontos ember álmát azzal, hogy egy prémium élményajándékkal leped meg. Ezek mindegyike prémium minőségű, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy minden álmot valóra váltson.

Lássuk a kínálatot

Szó lehet akár egy exkluzív MIG-29-essel történő repülésről, ami már kategóriájában is egyedi és kiemelkedő. Ezzel a géppel akár már a 17-18 kilométeres magasság is könnyedén felfedezhető. Természetesen ennek az élménynek meg is van az ára, ami nem véletlen, hiszen egy katonai repülőről beszélünk, amiben seperc alatt a Top Gunban érezheted magad. Ez az élmény Oroszországban zajlik egy alapos felkészítés és számos vizsgálat elvégzése után, hogy biztosan ne érjen semmi meglepetés, csak a színtiszta élmény.

Sőt, ha inkább az elmúlt korokat idéző gőzmozdonyt vezetnél szívesen, annak sincsen akadálya, ugyanúgy, mint egy 20 perces sétarepülésnek és műrepülésnek egy sugárhajtású vadászrepülőgéppel sem, hiszen a Meglepkék kínálatában akár ezt az élményt is megveheted.

Ha szerepel az álmok között egy űrutazás megtapasztalása, akkor a súlytalanság pont ezt az állapotot idézheti fel, így akár ezt is kipróbálhatod. Ez a 3 napos moszkvai kirándulás nem csak egy érdekes utazást rejt magában, hanem az egésznek a legizgalmasabb pontja a 1,5 órás, zéró gravitációs repülés. Igaz, ehhez nem űrsiklót használnak, de alig marad el mögötte az a gép, amivel az egészet kivitelezik, hiszen a világ leghatalmasabb repülője az, amivel elindulhatnak a súlytalan repülésre az igazán bátor vállalkozók.

Ha igazi adrenalinra vágysz, és nem félsz a legextrémebb dolgoktól sem, valamint úgy érzed, hogy képes vagy megülni egy igazi dühöngő bikát, akkor ne habozz, válaszd a Bikarodeót. Ez egy egész napot igénybe vevő program, aminek során elsajátíthatsz mindent, amit erről a sportról tudni kell és érdemes.

Ezután pedig nincs más hátra, mint hogy 8 másodpercig megüld a neked kijelölt bikát. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű feladat? Ha úgy érzed, képes vagy rá, akkor hajrá, itt az alkalom!

Egy kis romantika

Végül pedig egy olyan élmény, ami nagyon keveseknek adatik meg, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a Budai Vár legtetejéről csodálhatja meg az éjszakai Budapestet. A csodaszép kivilágítás, az egyedi és személyre szóló catering szervíz, ami akkor és ott készíti el a kedvenc fogásaitokat, életre szóló élményt nyújt. Igen népszerű és emlékezetes élmény egy lánykérés kivitelezéséhez.
Ha igazán különleges élményre vágysz, keresd a Meglepkék csapatát, hiszen amit náluk nem találsz meg, az nem is létezik!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás