Hirdetés

Január nem könnyű hónap, hiszen épp csak elkezdődik az év, máris rengeteg teendő szakad a nyakunkba, amelyekkel bizony nem könnyű megbirkózni. Mit tehetünk, ha egy kis plusz lendületre van szükségünk? 

A legkézenfekvőbb megoldás az, ha hagyunk elegendő időt a nyugodt pihenésre, nemcsak a megfelelő mennyiségre, hanem a minőségre is figyelve. Ha a lefekvés előtt 1-2 órával kikapcsoljuk a televíziót, letesszük a telefont és adunk elég időt a szervezetünknek arra, hogy felkészüljön az alvásra, sokkal pihentetőbb lehet az éjszakánk. Ha viszont úgy érezzük, ennél többre van szükség, szétnézhetünk a természetes megoldások között.  

Gondoltad volna, hogy a C-vitamin kiválóan csökkentheti a fáradtságérzetet? 

Nem kell csodaszerekre gondolnunk, ha szeretnénk felpörgetni a szervezetünket, elegendő, ha megfelelően pótoljuk a C-vitamint. A hangsúly viszont a megfelelőn van. 

Nem minden C-vitamin egyforma, és nem lehetünk biztosak abban, hogy a bevitt hatóanyag tényleg hasznosul-e, hacsak nem választunk olyan C-vitamint, aminek már a kifejlesztésekor is nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő felszívódásra.

A liposzómás vitaminok e tekintetben hatékonyabbak lehetnek hagyományos társainál, azonban még ezek között is bőven akadnak különbségek. 

Korántsem mindegy, hogy milyen formában fogyasztjuk, tároljuk ezeket a vitaminokat, hiszen a C-vitamin nagyon sérülékeny: fény, levegő, nedvesség vagy hő hatására is nagyon könnyen károsodhat, és veszíthet hatékonyságából. 

Az Altrient® liposzómás C-vitamin éppen abban remekel, hogy a C-vitamint képes eljuttatni a szervezetünkben oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Gél formájának köszönhetően könnyű bevenni, és már napi 1 tasak is fedezi napi C-vitamin szükségletünket. Ha jól választunk, akkor élvezhetjük a liposzómás C-vitamin áldásos hatásait!

Mi az az 5 jótékony hatása az Altrient® liposzómás C-vitaminnak, amiért biztosan hálás leszel januárban? 

  1. Antioxidáns hatása fokozza a sejtek regenerációját.
  2. Növeli az immunrendszer által termelt ellenanyagok szintjét a vérben, így a szervezet sokkal aktívabban leküzdheti a fertőzéseket, betegségeket.
  3. Erősíti az izomszövetet, a hajszálerek falait, segíti a sebek gyógyulását. 
  4. Segíti a kalcium, a vas felszívódását. 
  5. Segíti azoknak az enzimeknek az aktiválását, amelyek védelmet nyújtanak a stressz ellen!

Ha ezeket a jótékony hatásokat te is megtapasztalnád, akkor érdemes beszerezned egy dobozzal, hiszen ez a kiváló vitamin itthon is elérhető. Az Egészség.eu webáruházában megtalálod a havi adagod, ráadásul több doboz rendelése esetében kedvezményt is kapsz!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás