Hirdetés

A 2020-as Zöld Civil Országos Találkozó csak online programok formájában valósul meg, de a szabályoknak megfelelően ismét lesz lehetőség delegáltakat választani különböző testületekbe. Az alábbi űrlap kitöltésével lehet megtenni a delegáltak jelölését, amire a későbbiekben személyesen nem lesz lehetőség. A választás gördülékenyebb lebonyolítása érdekében kérjük, ezt minél hamarabb, és itt az online rendszerben tegye meg mindenki. A delegáltakat fogadó testületek teljes listája itt is megtalálható.

Eddig beérkezett jelöltek: https://zoldcivil.hu/delegaltak/delegalt-jeloltek-2020.

Jelölés határideje: A Delegáltak jelölését 2020. szeptember 5. (szombat) 12:00 óráig lehet megtenni az online felületen, az elfogadó nyilatkozat csatolásával.

A folyamatról: A delegálti listát a Koordinációs Tanács által megválasztott Mandátumvizsgáló és Delegált Jelölő Bizottság a zoldcivil.hu felületen nyilvánosságra hozza.  A delegált támogató szervezetek képviselői 2020. szeptember 7. (hétfő) 14:00-ig tehetnek észrevételeket (ekkor már csak az esetleges problémákat lehet jelezni, új jelölteket nem). Az észrevételek Bizottság általi el nem fogadása esetén az észrevételt tevő közvetlenül a Koordinációs Tanácshoz fordulhat felülbírálatért.

A delegáltakról való szavazás elektronikus úton történik 2020. szeptember 14-19. között. A mandátumra jogosult szervezetek képviselői e-mailen a megbízólevélhez csatolt címre kapják meg a szavazást lehetővé tevő egyéni kódot.

A jelölt elfogadó nyilatkozatára nincs kötelező minta, az SZMSZ tartalmi kötelezettségeket határoz meg, ugyanakkor az idei körülményekre való tekintettel, kérjük az itt található minta használatát.

További kérdések, és a jelölő űrlap >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás