A rovat kizárólagos támogatója

A címben szereplő kérdéssel arra kívántam utalni, hogy vajon elég 24 óra számodra a híradások közötti tájékozódásra? Érdeklődsz a napi események, hírek után, s van kedvenc témád, de a számtalan forrásból özönlő hírekkel nem tudsz mit kezdeni? Több honlapot is átnézel, beleolvasol, s mégsem látsz tisztán, nem kapsz meg minden választ az aktuális kérdéseidre?

Jó lenne egy olyan weboldal, ahol minden, számodra érdekes hírt megtalálnál? Persze az sem lenne utolsó szempont, hogy szinte percről percre frissüljenek a hírek, s közben jól is szórakozzál?

Hírek Ma

Íme a megoldás, a Hírek Ma weboldal! Egy olyan oldalt ajánlok, ahol megtalálsz egyetlen felületen több hírt is, amelyek az adott pillanatban a legfontosabbak a magyar sajtóban. Ehhez egy automatizmus folyamatosan szemlézi a nagyobb kiadók online lapjait, majd szövegelemzéssel, gépi tanulással kiértékeli, végül egy speciális algoritmus segítségével sorba rendezi a trending híreket.

A weboldal a “minőségi hírfogyasztókat” szolgálja ki, és tíz olyan szalagcímet mutat fel folyamatosan, egész nap, amelyek biztosítják, hogy az olvasók tökéletesen információt kapjanak arról, ami igazán fontos. A témakörök a belföldtől a sporton át az egészségig sorjáznak. Ezekben a kedvenc témádhoz tudsz friss hírekhez jutni. 

A “trending hírek” rovatát az oldal bal oldalán, a jobb oldalon pedig a legfrissebb hírek sorát találod, napi időrendi sorrendben. Amennyiben a lista végére értél, ne felejtsd el frissíteni az oldalt, mert addigra biztosan érkeztek újabbak is, percenként.

Kiadók 

Az oldal alján találod a kiadók listáját. Ezek olyan weboldalak, melyeknek minimum 1.000 látogatója van naponta. Innen vannak válogatva azok a friss hírek, melyek a legaktuálisabbak. 

Magyar Narancs

A fontosabb kiadók közül íme egy, a Magyar Narancs napilap weboldala. Természetesen itt a legfontosabb hírek, cikkek percről percre olvashatók, találhatók. 

Kiemelek néhányat példaként:

—  Horvát Lili filmje lesz a magyar Oscar-jelölt
—  Vádat emeltek a csengeri örökösnő ellen
—  Eljárást indított Oroszország a Google ellen
—  A mindent átszövő magány tündérmesei fordulatokkal oldódik fel

Amennyiben szeretnél egy ténylegesen friss, akár politikai nézőponttól független híroldalt felkeresni, nincs más dolgod, mint a Hírek Ma oldalra kattintani. Itt a folyamatosan frissülő híreket olvashatod, hogy napi szinten legyél jártas az aktuális eseményeket illetően, több kiadó oldaláról válogatott hírek segítségével. De akár kedvenc témádhoz is nagyobb jártasságot szerezhetsz ezen a weblapon, ha a cég oldalára lépsz.

Legyél Te a legtájékozottabb környezetedben, a Hírek Ma rendszeres olvasásával!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás