Hirdetés
(X)

Az okostelefonok az életünk számos területén tudnak kényelmet és információt adni. Ezeket használjuk az otthonunk irányításához, a zenehallgatáshoz, a netes böngészéshez, ébresztéshez, munkához és sokszor az egészségünk monitorozásához is.

Köszönhetően a számtalan appnak, mostanra szinte nem is lehet olyan területet mondani, ahol az okostelefon nem tud egy hasznos kis kiegészítő eszközként funkcionálni. A következő cikkben olyan alkalmazásokat mutatunk be neked, amik segítséget tudnak nyújtani a mindennapok feladataiban.

Checky

Annak ellenére, hogy az okostelefon nagyon sokat tud segíteni, sajnos igen hamar függőséget is okoz. Hajlamosak vagyunk néhány másodperces alkalmakra is elővenni, hogy rápillantsunk gyorsan a közösségi oldalakra, vagy pár percet játsszunk, ahelyett, hogy a gondolatainkba mélyednénk. Ezt sokan károsnak érzik, szeretnének megszabadulni ettől a már-már kényszeres viselkedéstől. Ebben tud segítségükre lenni a Checky alkalmazás, ami megfigyeli, hogy egy nap hány alkalommal lépsz be a telefonodba. Már csak egyfajta kíváncsiságból is érdemes lehet letölteni, lehet, hogy meglepő végeredményeket kapnál a nap végén.

AllianzConnX

Bármennyire is igyekszünk elkerülni a bajt, számtalan alkalommal utolér bennünket. Az ilyen esetekben nagy segítség, ha van biztosításod, az pedig külön öröm, ha gyorsan lezajlik az ügyintézés is. Sok esetben az ügyintéző fel tudja ajánlani, hogy a kárfelmérés videós úton történjen. Az AllianzConnX alkalmazáson keresztül lehetőséget kapsz Te is, hogy egy megbeszélt időpontban videós kapcsolaton keresztül mutasd meg a kárszakértőnek a keletkezett károkat, aki a képernyőképet rögzíti, valamint lehetőség szerint azonnal felajánl egy kártérítési összeget.

Szeretnéd egy gyorsan és megbízhatóan dolgozó, modern szemléletű biztosító társaságnál védeni az értékeidet? Keresd fel az Allianz Hungária biztosító weboldalát, és keresgélj az online biztosítások széles kínálatában!

Local’s Lore

Sajnos nem lehet minden városban egy személyes jó barátunk, aki megmutatja a környék összes megtekintésre érdemes eldugott kis zugát, pedig nagyon érdekes kirándulásokat lehetne így összehozni. A Local’s Lore segítségével pedig már ez sem csupán álom. Az alkalmazás fejlesztői alaposan szűrt nagykövetekkel dolgoznak együtt, hogy biztosan maradandó élményt nyújtsanak neked a városnézések és kirándulások során. Helyi véleményvezérek és fotósok kedvenc kávézóját, butikjait, kiállításait vagy éppen szórakozóhelyeit tekintheted meg, amiket ők is szívesen ajánlanak a számodra. Ezzel az alkalmazással elhagyhatod a száraz, poros idegenvezetéseket és felfedezheted azt, ami téged tényleg érdekel.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás