Hirdetés

ZÖLD HÉT hírháttér podcast sorozatunk július elején nyári szabadságra ment. Szeretnénk folytatni a hét fontos zöld híreinek hátterét szakértőkkel megvilágító sorozatunkat, de ez olvasóink / hallgatóink támogatása nélkül nem megy.

Nagyon sok idő és energia hetente egy-egy hírháttér podcastot elkészíteni. Az elfoglalt szakértő vendégekkel (akár többször módosítva) időpontokat lefixálni, naprakész aktualitású cikkeket/témákat egyeztetni, ezeket átírni és felolvastatni, a felvételt megvágni, szignálozni, a különböző hangmegosztó csatornák greenfo fiókjaiba feltölteni, fotózni, cikket írni és publikálni. Az eddigi epizódok cikkei és hang elérhetőségei ITT.

Csak azt tudjuk megvédeni, amit ismerünk. Csak azokat a híreket tudjuk megérteni, amiknek a hátterével is tisztában vagyunk. Ebben igyekszünk minél többet segíteni. 

A legrégebbi tematikus hazai zöld portál, az idén 21 éves greenfo mindig is alapvető küldetésnek tekintette a zöld szemléletformálást és a valódi közszolgálatiságot,  melyre ma az évi több mint 100 milliárd(!) forint közpénzből kitömött un. közmédia csak nyomokban alkalmas.  A hazai net “zöld iránytűje” csak olvasóira/ hallgatóira, és céges szponzoraira/reklámozóira számíthat, bár ez sajnos a látványosan amortizálódó hazánkban egyre nehezebb.

A pozitív visszajelzések, és az elkötelezettségünk miatt is szeretnénk mihamarabb folytatni a ZÖLD HETET, de ehhez olvasóink/hallgatóink, szimpatizánsaink (akár havi kis összegű rendszeres) támogatására lenne szükségünk. Várjuk emellett cégek/szponzorok jelentkezését – nem csak az újraindításhoz.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás