Ezért kapott tanyasi támogatást a Belváros

2013. november 17.

Hírek

A Belváros önkormányzata szeretné felújítani a kerület tulajdonában lévő Hold utcai vásárcsarnokot, ezért pályáztak a tanyaprogramban – közölte Puskás András alpolgármester. Az 529 pályázó közül a legtöbbet Budapest V. kerülete kapta.

Rogán belvárosi tanyaprogramja

2013. november 7.

Hírek

3,5 milliárd forintot osztanak szét idén a tanyafejlesztési program keretében. Az 529 pályázó közül a legtöbbet Budapest V. kerülete kapta. A belvárosi tanyaprogram összesen 226 millióból gazdálkodhat. – Lesz szép tanyasi piacunk – válaszolt a kerület!

Csepelre költöznek a Kossuth téri fák

2013. október 2.

Hírek

Az V. kerület tegnapi döntése szerint a Kossuth téren kivágott fák kötelező pótlásaként Csepelen és a Tabánban fognak fákat ültetni. Ezzel a Nemzet Főtere miatt a Belváros környezeti minősége tovább romlik.

Indokolt, ám jogszerűtlen volt Rogánék fakivágása

2013. szeptember 17.

Hírek

A napokban a Parlament melletti Olimpiai parkban történt fakivágással kapcsolatban adott ki állásfoglalást a Védegylet. Ebben megkérdőjelezik Móczár Béla igazságügyi szakértői munkáját. 2013 áprilisában az ő szakvéleménye alapján hajtották végre a Kossuth téri fairtást. Itt még időben észrevették a tévedését, és a beteg fát vágták ki. A zöldek szerint a fa kivágása nem tekinthető teljesen… Tovább »