Jön DiCaprio újabb filmje az öngyilkos bolygórombolásról

2019. június 8.

Hírek

Forrongó jég címmel június 12-én érkezik a magyar HBO GO-ra Leonardo DiCaprio legújabb környezetvédelemmel kapcsolatos dokumentumfilmje. A Forrongó jégben a színész a produceri feladatokat vállalt, és ő narrálja a filmet.

Hétköznapi erdőhorror

2018. november 6.

Hírek

Mi tesz erdővé egy erdőt? – Ez nem egy trükkös találós kérdés felvezetése, hanem egy nagyon is valóságos kérdés, amely egyre több helyen üti fel a fejét Európa-szerte is. Miután megnézted ezt a filmet, többé nem tudsz majd ugyanúgy sétálni egy erdőben.

Csillag Ádám a rendőrségi előállításáról

2016. július 9.

Hírek

Egy fotó arról, amikor Csillag Ádámot elvezetik a rendőrök, mert rájöttek, hogy veszélyes a rendszerre. A hatalom rendszerére! Az nem zavarta őket, hogy Csillag minden létező eseményről felvételeket készít, ahol a demokrácia követeléséről, megvédéséről van szó és mindezt mindenki által tudottan és engedéllyel teszi. Ebbéli munkája megfizethetetlen és pótolhatatlan. Még is elvitték Őt is, aki… Tovább »

Hét vadász

2015. december 30.

Hírek

Kriska György és az ELTE Videostúdió dokumentumfilmet készített a vízalatti világ legérdekesebb és legeredményesebb ragadozó rovarjairól.

Az utolsó falu – premier filmvetítés

2015. október 02.

Helyszín: P’art Mozi - Szentendre Dunakorzó 18.

Programok

 AZ UTOLSÓ FALU Szeretettel meghívjuk a P’art Mozi előadására, amelynek keretében Az utolsó falu című dokumentumfilm premierjére kerül sor. Gyökér Róbert és Tanner Gábor dokument umfilmje, 2015 Időpont: 2015. október 2. péntek fél 7. Helyszín: P’art Mozi – Szentendre, Dunakorzó 18. A vetítést követő beszélgetést az alkotókkal Schramkó Péter vezeti. Kérjük, részvételi szándékát a partmozi@upcmail.hu… Tovább »