Mennyire energiahatékonyak a magyar családi házak?

2023. július 2.

Hírek

Meglepő eredményeket és az elmúlt évek energetikai trendjeit is mutatja a 2023 év elején végzett Nagy Lakásfelmérő Kérdőív eredménye. Kiderül, milyen állapotban vannak a családi házak Magyarországon.

Májustól sem csökkennek az átlagfogyasztás fölötti energiaárak

2023. április 6.

Hírek

Nem fog változni a földgáz és az elektromos áram átlagfogyasztás fölötti lakossági piaci ára – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Gulyás Gergelyt az ATV munkatársa kérdezte erről annak apropóján, hogy a tőzsdéken hónapok óta esik a földgáz ára.

Végveszélyben az önkormányzatok!

2022. október 9.

Hírek

Nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz ma 18 város polgármestere a szociális krízis elkerülése, a magyar települések működőképességének fenntartása érdekében.

Logikus megoldás lett házszigetelés helyett az utcát fűteni

2022. szeptember 7.

Hírek

A G7 megnézte, hogy egy átlagosnak mondható magyar Kádár-kockában lakó család milyen reális alternatívákon gondolkodik ma, amikor a rezsicsökkentés évtizede után egyik napról a másikra alkalmazkodnia kell az energiaválság miatt előállt új helyzethez.

A fakivágós rendelettől megijedt mindenki, pedig nagyobb bajuk is van az erdőknek

2022. szeptember 5.

Hírek

Az elszálló rezsiárak miatt volt szükség a kormányrendeletre, amivel a miniszter szerint valójában meg akarták óvni az erdőket. De a következő időszak átrendezheti a fakitermelés piacát, megzavarhatja az erdők élővilágát, és a természetvédők szerint a klímaváltozás közepén eleve át kellene gondolni azt, hogyan kezeljük az erdőket.