Megéri még a brutálisan drága ecettel takarítani?

2023. május 12.

Hírek

Az ecet simán van annyira hatékony takarításhoz, mint a legnépszerűbb bolti termékek, ezt már tesztelte a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Azt is megmérték, mennyi idő alatt működik hatékonyan. Most megnézték, mennyit drágult, hogy kiderüljön, még mindig a legolcsóbb megoldás-e ecettel takarítani.

Mennyire igazak a zöld hívószavak a tisztítószereken?

2022. január 15.

Hírek

Egyre népszerűbbek a környezetbarát termékek. A magyar fogyasztók hajlandóak többet is fizetni, ha valami környezetbarát – vagy azt mondja magáról. Eközben egy uniós felmérés szerint a zöld állítások közel fele valótlan vagy megtévesztő. A Tudatosvásárló körbenézett a hazai boltokban, milyen “zöld” állítások hatnak ránk a leggyakrabban a tisztítószereken, és milyen arányban igazolja ezeket a hiteles… Tovább »

Veszélyes parfümök támadják a nőket

2017. november 27.

Hírek

Új, rejtélyes betegséget diagnosztizáltak, amelyet a mindennapi élet során használt parfümök, illatosítószerek váltanak ki. A betegség tünetei lehetnek igen enyhék, de olyan súlyosak is, amelyek már komolyan befolyásolják a beteg mindennapi életét.

Váltson természetbarát szerekre!

2014. május 11.

Hírek

Nem is gondolnánk, hogy az emberi szervezet legnagyobb vegyi szennyezése a mindennapi kozmetikumok használatával történik. Ehhez járulnak még a háztartásokban általánosan alkalmazott tisztítószerek, amelyek gyakorta tartalmaznak mérgező anyagokat. Itt az ideje változtatni ezen – a kínálat adott.