Így legel a sötétség koboldja

2016. április 18.

Hírek

A Galápagos-szigetek ikonikus állatának életmódjába leshetünk bele egy kiváló minőségű, sejtelmes zenéjű videóban, melynek főszereplője egy átlagosnál jóval nagyobb tengeri leguán.

Mindennapi szemétségeink meglepő fordulatokkal

2015. január 10.

Hírek

Piknikezel az erdőben egy tisztáson, és eldobsz egy műanyag palackot. Mi történik? Semmi. Mi történne? Majd lebomlik! Most pedig nézzük ugyanezt a jelenetet kedves bolygónk szemszögéből!

Párizs sasszemmel

2014. november 5.

Hírek

Végy egy Sony kamerát, és szereld fel egy sas hátára. És irány az Eiffel torony.

Szemét: vissza a kidobóhoz

2014. szeptember 25.

Hírek

Egy orosz motoros nő videón mutatja be, hogy mit kell tenni akkor, ha valaki az autóból kidobja a szemetet az úttestre.

HD videó amuri leopárdokról

2013. december 28.

Hírek

Először sikerült HD-minőségű videofelvételt készíteni vadon élő amuri leopárdokról Kínában. A kihalás fenyegette faj állományát már csak 40 példánya becsülik.

Lekapták a világ egyik legritkább gorilláját

2012. május 14.

Hírek

Természetvédőknek sikerült rejtett kamerákkal filmre venniük a világ legveszélyeztetettebb gorilláját, a Cross folyó menti gorillát (Gorilla gorilla diehli) Kamerunban.

Eltérő kommunikációs stratégiák hatékonyságának vizsgálata két konkrét környezetvédelmi szervezeten keresztül bemutatva

Szakdolgozatok

Kutatásom során a Greenpeace és a WWF környezetvédő szervezetek Youtube videomegosztó portálon publikált 5-5 legnézettebb videójában jelhordozó elemzéssel megvizsgálom a kommunikációs stratégiák radikalitásának és agresszivitásának mértékét. Továbbá fókuszcsoportos kutatással rámutatok az eltérő módszereik hatására és hatékonyságára a felsőoktatásban résztvevő fiatalok körében. Végül a kapott eredményeket összefoglalom, és ez alapján levonom a konklúziót a témával kapcsolatban.

Képzeld el 2 keréken!

2011. július 12. - 2011. szeptember 01.

Helyszín: országos

Programok

A Holland Nagykövetség és a Magyar Kerékpárosklub közös pályázatának célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse a kerékpározást, mint fenntartható közlekedési módot. A szeptember 1-ig tartó pályázatra olyan alkotásokat várnak, melyek bemutatják, hogy a 10-14 éves és a 15-19 éves korosztály hogyan képzeli el az ideális kerékpárosbarát lakókörnyezetét. A beérkezett rajzok, fotók és videók készítői értékes… Tovább »