A rovat kizárólagos támogatója

Egy orosz motoros nő videón mutatja be, hogy mit kell tenni akkor, ha valaki az autóból kidobja a szemetet az úttestre.

Rengeteg ember szemetel, még úgy is, hogy körülbelül minden sarkon találni kukát. A videón, csupán a kezét mutató orosz nő, eltökélte, hogy móresre tanítja a szemetelő embereket. Amint meglát valakit, miközben az útra dobja a hulladékot, motorra száll és utána ered. Amikor sikerül utolérnie a „követett személyt”, a lehúzott ablakon bedobja a szemetet az autóba. Ezek után biztos kétszer is meggondolják mielőtt kidobnák a szemétjüket az utcára.

Azért az kérdéses, hogy a filmecske valódi, vagy megrendezett, de ha csak a luxus Mercedes terepjárót nézzük, akkor talán elmondható, hogy az orosz újgazdag gyökerek nem sokban mások a magyar "sorstársaiknál".


A módszert én kibővítenén a bunkó kutyatulajokra is, egy lapátnyi kutyakakával becsengetnék a tulajhoz, és a szoba közepére önteném az anyagot, mondván, hogy ezt a ház előtti járdán felejtették.

És akkor az útszéli kiserdőbe illegálisan szemetet, sittet elhelyezőkre még nem is gondoltam. És a sort még folytathatnánk egészen azokig a politikusokig, akik tönketették/teszik a hazai környezetvédelmet.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás