Hirdetés
(X)

Mai rohanó világunkban, amikor minden perc számít, ugyanakkor a szabadidő hasznos, testet-lelket felüdítő eltöltése mindennél fontosabb, senki sem szeret felesleges, időrabló tevékenységeket végezni. A kerti bútorok kezelése, ápolása pedig ilyen tennivaló lehet az anyagválasztástól függően. De hogyan szabadulhat meg a karbantartás nyűgjétől? Ez a cikk erről szól.

A kerti oázis megteremtése nem álom többé

Egy saját kert, de akárcsak egy terasz is a szabadság érzetét képes nyújtani, emiatt sokan vágynak ezzel rendelkező otthonra. Amikor azonban megszerzik, szembesülnek azzal a temérdek munkával, ami egy szép kert kialakításával, majd fenntartásával jár. Hogyan és mivel tud időt spórolni magának, hogy a kellemes és Önt feltöltő pihenésre elég ideje maradjon? 

Egyrészt a kert praktikus kialakításával, másrészt a kerti munkákat megkönnyítő eszközök, szerszámok beszerzésével, továbbá egy ideális rend kialakításával. 

A pihenéshez, legyen az egy szabadtéri étkezés vagy kávézgatás a teraszon, napozás vagy olvasgatás az árnyékban, szüksége lesz kényelmes kerti bútorokra is. 

Műrattan bútorok az Ön kényelméért

Legyen szó teraszról vagy kertről, kényelmes berendezés nélkül mit sem ér, hiszen nincs miben élveznie a pihenést. Kerti bútorokat többféle anyagtípusban gyártanak, így amennyiben a klasszikus stílus áll Önhöz közel, a fából készült kerti bútorok lesznek az ideálisak. Ha modern kertberendezésre vágyik, a fém bútorokat Önnek tervezték. 

Mediterrán kertről álmodik, netán valami modernről, esetleg a hagyományosat preferálja? A műrattan kerti bútorok minden stílusú kert vagy terasz díszei lehetnek, hiszen többfelé fonási technikával, stílusban és színben készülnek. 

A műrattan bútorok népszerűségét a tartósság, strapabíróság és az a tény adja, hogy karbantartást nem igényelnek, ugyanakkor a megszólalásig hasonlítanak a természetes rattanra. A széles stílusválasztéknak, kedvező áruknak köszönhetően is hamar a kerttulajdonosok kedvelt bútoraivá váltak.

A műrattan bútorok könnyedén, egy nedves szivaccsal és enyhén mosószeres vízzel tisztíthatóak. És amennyiben nem tudja megoldani téli tárolásukat zárt helyen, akkor is több szezonon keresztül, akár 10-15 évig is megőrzik szépségüket. 

A műrattan kerti bútorok előnyös tulajdonságai

A mű- vagy polirattan polietilén szálakból vagy nagy sűrűségű poliuretánból készülő rugalmas és kellemes tapintású szintetikus anyag. 

A műrattan bútorok legfőbb előnyei:

  • időjárásállóság (UV- és fagyálló)
  • tartósság
  • esztétikum
  • karbantartást nem igényelnek
  • újrahasznosíthatóság
  • stabil szerkezet
  • kis súly
  • kiváló minőség
  • kiváló formatervezés
  • magas komfort

A rendkívül tartós és stílusos műrattanból különféle kerti bútorokat: asztalokat, székeket, nyugágyakat készítenek. Válasszon stílusának megfelelő műrattan kerti bútort, és élvezze a kényelmet kertjében, teraszán anélkül, hogy a karbantartásra időt kellene fordítania.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás