Hirdetés

Közel egy év után újabb műsort indítunk a 90.9 Jazzy Rádióban.
2016 február 17-től szerdánként 19.00 – 20.00 között jelentkezik a Zöld Iránytű Extra!

A greenfo.hu a Jazzy rádióban  2015 április 22 –én indotta el a Millásreggeli környezetvédelmi rovatát. A ZÖLD IRÁNYTŰ szerdánként 9.40 – 10.00 között hallható az éterben Budapest kb. 50 km-es vételkörzetében (90.9) MHz, és a világhálón

 

2016 február 17-től szintén szerdánként 19.00 – 20.00 között jelentkezik a ZÖLD IRÁNYTŰ EXTRA –  a 90.9 Jazzy környezetvédelmi tájolója. 

 


A műsor a globális ökológiai gondokkal, az ezzel összefüggő társadalmi problémákkal, a hazai környezet- és természetvédelmi ügyekkel és a fenntarthatóság kérdésével is foglalkozik. A hét aktuális hírei, információ mellett jelentkeznek rovataink is: 

  Unod a zajt, a túlzott pörgést, a mókuskereket? Nyugalomra vágysz? Irány a zöld.

  Egészséges élelmiszer? Vegyszermentes háztartás? –Megoldható. Tippek, tanácsok itt az Ökosanszban a hétköznapi zöldüléshez.

   Egyik fülünkön be, a másikon ki. A hírözönben fontos információk is elsikkadnak. A zöld iránytű extra hírfelügyelője ezek után    nyomoz.

   Igaz-e , hogy az öko, bio termék, szolgáltatás drágább a hagyományosnál? Megéri-e környezetbarátnak lenni? Mire elég a Zöld pénztárca?

Kövessen minket a világhálón is a www.zoldiranytu.hu oldalon, és írja meg a zoldiranytu@jazzy.hu  címre, hogy mire mutassunk rá adásainkban.

Jelenjen meg a műsorokban, reklámozza zöld szolgáltatásait, termékeit:  Jazzy hallgatottsági adatok 
További információk: Sarkadi Péter +36/30 9488210 zoldiranytu@jazzy.hu

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás