Hirdetés

Sok család dönt a köldökzsinórvér levétele mellett. A köldökzsinórvér olyan őssejteket tartalmaz, melyek még osztódásra képes sejtek, alkalmasak lehetnek különféle betegségek, kóros állapotok elhasználódott vagy károsodott sejtjeinek a pótlására. A köldökzsinórvér levétele mellett a szállítása és a tárolása is fontos dolog a jövőre nézve.

Logisztika

Jelentős és rendkívül fontos logisztikai üzletág a születést követően a köldökzsinórvérből és méhlepényből levett köldökzsinórvér szállítás. A szállítást végző cégek mellett még a szövet- és sejtbankok vesznek részt a folyamatban. Előnyös, ha ezek a cégek közvetlen és jó kapcsolatban állnak egymással.

A köldökzsinórból levett vért, a köldökzsinór egy 10-15 centiméteres darabját, valamint a méhlepényből kinyert vért egy kifejezetten erre a célra kialakított szettbe gyűjtik. Ugyanebben a tároló egységben a minta szállítása is elvégezhető.

A levételi szettek szigorú szabályok alapján készülnek. A tárolónak alkalmasnak kell lenni a minta minőségének megőrzésére, és hőmérsékletének meghatározott tartományban tartására. A mintaszállítás csak az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által kiállított engedély alapján végezhető el.

Ideális esetben az őssejt szállítást végző cég a szerződött partnerei, azaz az őssejtbankok részére biztosít egy webes adminisztrációs felületet, melyen a mintaszállítás megrendelése és annak nyomon követése a nap 24 órájában lehetséges. Így a szülők és a partnerek közötti folyamatos kapcsolattartás is biztosított. Természetesen a telefonos ügyfélszolgálat is nonstop elérhető.

A TamTraCo ennek az összetett logisztikai feladat ellátására maximálisan alkalmas. A 2016-os év végéig már közel tízezer gyűjtött őssejt mintát szállítottak hibamentesen. Ügyfeleik megelégedettségére Magyarországon belül és a határainkon túl is számíthatunk a közreműködésükre. Kishazánkban gyűjtőfuvarban, külföldre vagy nagyobb távolság esetén egyedi megoldással végzik a szállítást.

Ez a vállalkozás jól ápolt, napi szintű kapcsolatot tart fenn az ország több száz kórházával, az állami és a magán intézményekkel egyaránt. A személyzetük minden tekintetben képes képviselni a megbízóikat a minták átvétele és szállítása során felmerülő kommunikációban. A járművezető személyzet többszintű oktatásban vett részt. A cég felkészített és jól felszerelt gépjárművekkel rendelkezik.

A professzionális kialakításnak és a felsőkategóriás csapat munkájának eredményeképpen minden precízen és szakszerűen zajlik. A minták az elvárt protokoll szerint kerülnek felvételre, szállításra és leadásra egyaránt. Arra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy a szállítás közben esetlegesen bekövetkező közlekedési baleset vagy vis maior helyzetekre is felkészüljenek. Ezért a cég által szállított árura is kiterjedő nagy fedezetű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás