Hirdetés

A környezetet kímélő és károsító életet egy elgondolkodtató videóban mutatják be egy interaktív oldalon. Az egér mozgatásával összehasonlíthatjuk, hogy 30 év múlva mi vár ránk, ha fenntartható világ kialakítására törekszünk, és mi lesz, ha mégsem így történik.

A környezetvédelem, a megújuló energiaforrások, az elektromos járművek és megannyi fontos lehetőség kihasználásával érhetjük el, hogy fenntartható, élhető és boldog világban éljünk. Ezzel elméletben tisztában is vagyunk, de vajon mindent megteszünk ezért? És meddig tartható a mostani életformánk? Ilyen fontos kérdésekre hívja fel a figyelmet az SPP elgondolkodtató videója, ami ráadásul interaktív is – írta a hvg.hu.

Fotó:

Ahogy a képen látható, az Earth2045 oldalon elindul a videó, amelynek közepén egy csúszkát találunk. Ezt lehet az egérrel jobbra és balra húzogatni. Bal oldalon azt láthatjuk és hallhatjuk, hogy 2045-ben milyen világunk lehet, ha az egyébként már létező lehetőségeinkkel élve megóvjuk környezetünket, jobb oldalt pedig azt, hogy milyen lesz a világ 30 év múlva, ha mégsem így történik. A videót ezen az oldalon nézheti meg.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás