Hirdetés
(X)

A sanghaji tőzsdei bevezetése után a világ egyik vezető inverter-gyártója, a Goodwee jelentős változásokat vezetett be üzletpolitikájában: a legfeljebb 20 KW-os hálózati inverterek esetében a korábbi 5-ről 10 évre emelte a garanciális időszakot, és a kivitelezőknek szakmai továbbképzést nyújt Magyarországon is.

A lépés a legjobbkor jött a magyar napelemes piacon, ahol a napelemek iránti kereslet az állami és uniós támogatásoknak is köszönhetően jelentősen bővül az idén.

Az idei év a napelemes piac egyik kiemelkedő időszaka lehet Magyarországon: a kínálati oldalon megszűntek a koronavírus-járvány okozta logisztikai fennakadások, a kereslet pedig óriási ütemben nő, köszönhetően az egyre tudatosabb fogyasztóknak és a bőkezűnek mondható állami támogatásoknak, azaz az akár 3 millió forintos otthonfelújítási támogatásnak, illetve a kamatmentes korszerűsítési hiteleknek, nem beszélve a nyáron induló, mintegy 87 ezer családnak járó, vissza nem térítendő uniós támogatásról, ami napelemes telepítésre (is) fordítható lesz.

A kínálati oldal sem pihen: a világ egyik vezető inverter-gyártója, a GoodWe a legfeljebb 20 KW-os hálózati inverterek esetében a korábban megszokott 5-ről 10 évre emelte termékeire a garanciális időszakot, és a kivitelezőknek szakmai továbbképzést nyújt a GoodWe Plus program keretében az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika), immár Magyarországon is. A GoodWe Plus programja a cég üzletpolitikájának hangsúlyos eleme, ezzel is segítve a cég eszközeit megvásárló kivitelezőket és a végfogyasztókat.

„Nagyon büszkék vagyunk a kifinomult napenergia-technológiánk megalkotására és folyamatos fejlesztésére, valamint az iparágban páratlan ügyfélszolgálat nyújtására. Nagyon bízunk a termékeinkben, és szeretnénk, ha a kivitelezők úgy éreznék, hogy egy világszínvonalú márka teljes támogatását élvezik”. – nyilatkozta Thomas Haering, a GoodWe ügyvezető igazgatója.

A GoodWe

A GoodWe, a napelemes inverterek egyik vezető márkája 2020-ban sikertörténetté vált a sanghaji tőzsdére való bevezetésével, a globális telefonos ügyfélszolgálati központjával, az új globális központjával és a közüzemi szegmensben való közelmúltbeli terjeszkedésével. A Shanghai melletti szucsoui székhelyű gyártó 2020-ban a Wood Mackenzie rangsorában a hibrid inverterek szállítóinak első helyén állt, 15%-os globális piaci részesedéssel.

A GoodWe az inverterek és energiatárolási megoldások kutatására és gyártására összpontosít. A több mint 100 országban 23GW összteljesítményű telepítéssel rendelkező GoodWe napelemes invertereit nagyrészt lakossági és kereskedelmi ingatlanok tetőin, illetve ipari és közüzemi méretű rendszerekben használják, 0,7 kW-tól 250 kW-ig terjedően.
A GoodWe integrált szervizrendszert működtet az értékesítés előtti, alatti és utáni időszakra: világszerte szervizközpontokat hozott létre, amelyek célja, hogy támogatást nyújtsanak minden ügyfélnek, beleértve a projekt-tanácsadást, a műszaki képzést, a helyszíni támogatást és az értékesítés utáni szolgáltatásokat.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás