Hirdetés
(X)

Az IR infra, vagy az infrared RGB világító szalagokat széles körben lehet alkalmazni. A világítás mind fiziológiai, mind pszichológiai szempontból hatással van ránk. Néha természetesnek vesszük, pedig mindenhol ott van körülöttünk. Az üzletekben, munkahelyeken, éttermekben és a saját otthonunkban a villanykapcsoló megnyomásával fényárt teremthetünk, amely befolyásolhatja a hangulatunkat.

Míg a természetes fényt csak korlátozottan tudjuk befolyásolni, addig otthonunkban a világítást a mindennapok ritmusához igazíthatjuk, nyugalmat biztosítva, ha éjszaka van, vagy felvillanyozó hatást, ha szükségünk van rá.

Testre szabhatod otthonodat IR infra LED-es világítással

Valószínűleg láttál már színes hangulatvilágítást a különböző belső terekben, például bemutatótermekben. Meglehetősen könnyű érzelmi hatást kiváltani és reprodukálni az IR (infra) LED fények segítségével, amelyeket profi lakberendezők is használnak. Különféle lakberendezési stílusokban kiemelt szerepet játszik a világítás és a háttérvilágítás. 

A fénykibocsátó diódák (LED) nemcsak energiatakarékosabbak és tartósabbak, mint az izzók, hanem sokoldalúbbak is. A könnyen kezelhető LED-ek hangulatvilágítási lehetőségek sokaságát nyitják meg a lakberendezésben. Az RGB LED szalag világítás pedig még több testreszabási lehetőséget kínál. Nézd meg az OkosabbOtthon.hu IR (infra) termékeit, és alakíts ki okos RGB világítást otthonod minden szegletében, a garázsban vagy akár a munkahelyeden is.

A LED-ek akkor termelnek fényt, amikor az elektromos áram áthalad egy mikrochipen, és az RGB változatban a piros, kék és zöld chipek keverednek, így a fény a legkülönbözőbb színekben jelenik meg.

Szekrények alatti világítás

A szekrények alatti IR (infa) világítást leggyakrabban a konyha felső szekrényei alatt használják. Bemutatótermekben láthattál ilyen világítást, amely sokkal látványosabbá és vonzóbbá teszi a bútorok látványát. Ezt nemcsak showroomokban, hanem otthon is alkalmazhatod.

Emellett a szekrények alsó részének megvilágításával jobban megvilágított munkaterületet hozhatsz létre, legyen szó akár a konyhapulton lévő vágódeszkáról, akár az otthoni munkához használt íróasztalon lévő jegyzettömbről.

Ez a világítás megakadályozza, hogy megerőltesd a szemedet, és a hangulatfények segítségével megvilágíthatod a teret anélkül, hogy a fényesebb csillárokat vagy izzókat kellene bekapcsolni. Jelentősen energiatakarékos megoldás a nagy világítótestekkel szemben.

TV mögé szerelt IR (infra) LED világítás

A legizgalmasabb felhasználási módja ennek a világítási eszköznek a multimédia eszközök “felvillanyozása”. A TV-vel vagy hangrendszerrel összehangolt LED szalagok meghökkentő fényhatást és élményt nyújthatnak. Képzelj el egy zene ritmusára vibráló fényjátékot amellyel házibulit is rendezhetsz. Vagy pedig képzeld el a TV színeit követő háttérvilágítást. Ezzel nemcsak a vizuális, hanem a tévézés élményét is fokozhatod.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás