Hirdetés

Tisztelt Olvasónk! Ha szeretné megkapni vasárnaponként a Greenfo info hírlevelünket, akkor kérjük, regisztráljon (korábbi olvasóként újra). Pár másodperc az egész. Ha kimarad, lemarad!

Mint ismert, 2018. május 25-én életbe lépett az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation).
A rendelet szövege itt magyarul, vagy itt: GDPR magyar (1 MB pdf.)  és angolul

Azért, hogy a jövőben is a jogszabályoknak megfelelően járjunk el az Ön adatainak kezelésében, és továbbra is eljusson Önhöz vasárnaponként a Greenfo info hírlevelünk, engedélyt szeretnénk kérni Öntől, hogy e-mail elérhetőségére a továbbiakban is küldhessük hírlevelünket. Mindez vonatkozik a  2018 május 13 előtt regisztrált olvasóinkra. 

A teendők:

1. Az alábbi linken – honlapunk hírlevél feliratkozó oldalán  adja meg drótposta címét.
2  Ezután Ön Greenfo hírlevél visszaigazolás címmel egy e-mailt kap. (Kérjük nézzen rá a levélszemét mappára pl. a gmail rendszerben)
4. Az e-mail elfogadásával Ön megerősíti, hogy Greenfo info hírlevelünket továbbra is fogadni kívánja, az ahhoz szükséges adat használatát (E-mail cím)  Ön engedélyezi számunkra, mely adatot csak a hírlevelek kiküldéséhez használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben ezt a megerősítést nem küldi el, 2018. május 27 után nem kap hírlevelet.

Pár másodpercet megér, hiszen így vasárnaponként válogatást kap a hét legfontosabb híreiből, a következő hét programjaiból és sajtóeseményeiről, új kiadványokról.

Bízva sikeres együttműködésünkben örömmel látjuk folyamatosan növekvő követőink sorában itt a júliusban megújuló honlapon, a hírlevelekben, és a Facebook oldalunkon is. 

Ha munkánkat támogatná, vagy reklámjaival zöld olvasóközönségünket szertné elérni, kattintson a képre!

Ne maradjon le a Facebookon sem a Greenfo híreiről!
Megmutatjuk, miként állítsa be, hogy elsőként jelenjenek meg üzenőfalán a Greenfo legfrissebb hírei!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás