A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Állólámpát szeretnél vásárolni a nappalidba vagy a hálószobádba? Szeretnéd, ha az egyedi, hangulatos, modern és trendi lenne? Akkor ne csak a külsőségekre figyelj, hanem arra is, hogy fényforrásként LED izzót tekerj bele. Miért? Most kiderül…

Miért éppen állólámpa kell?

Neked tényleg állólámpa kell? – teszik fel a kérdést a családtagjaid csodálkozva, de te minden bizonnyal tudod a pontos okát annak, hogy miért ragaszkodsz ehhez a világítóberendezéshez. Talán mert szép, egyedi, nem világít a szemedbe, jól lehet olvasni vagy kötni a fényénél, nagyon hangulatos. Tetszik, mert gyerekkorodban is mindig erre vágytál, vagy éppen régi emlékeket idéz. Milyen jó is volt, amikor a nagyi az állólámpa fényénél a hatalmas fotelben ülve mesélt a saját gyermekkoráról…

Egyszóval: kell. Kell az olvasáshoz, meséléshez, munkához vagy pihenéshez, dekorációnak vagy a különlegességénél fogva polgárpukkasztó különcség gyanánt.

Hogyan igazodj el az állólámpák rengetegében?

Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor nem lesz egyszerű dolgod. Állólámpákból ugyanis rendkívül széles a kínálat. Sokféle lakberendezési stílusban megállják a helyüket: a vidéki, a mediterrán, a modern stílusban éppúgy, mint a klasszikus vagy a loft stílus esetén. Csak jól kell kiválasztani, hogy az adott stílus jellemző vonásait magán viselje.

A modern állólámpák lényegesen eltérhetnek egymástól színben, formában és alapanyagban egyaránt. Amikor nagyjából már kezd benned körvonalazódni, hogy milyet szeretnél, érdemes még egy dologra figyelned. Fontos, hogy LED fényforrást válassz, és használd ki annak minden előnyét.

A LED fényforrások előnyei

Az állólámpák LED izzókkal – helyesebben fogalmazva LED fényforrásokkal – való felszerelése nem légből kapott divat, hanem sokkal inkább tudatos elhatározás kérdése. A LED világítás költséghatékony, energiatakarékos, biztonságos, környezetkímélő, kényelmes alternatívát jelent, ha egy megbízható, hosszú élettartamú megoldást keresel.

A hagyományos izzókkal szemben mintegy 90%-os energiamegtakarítást érhetsz el, arról nem is beszélve, hogy nem kell havonta az izzócserével bajlódni és a tönkrement, hulladékká vált izzóval a környezetet terhelned. A LED izzók várható élettartama jóval magasabb (50.000 óra), mint a sima izzónak (1000-2000 óra) vagy a kompakt fénycsőnek (10-15.000 óra), ezért bár drágábban tudod megvásárolni, de összességében mégis az olcsóbb alternatívát jelentik. A LEDLámpaház.hu kínálatában nemcsak az állólámpákat, hanem a lámpákba való LED izzókat is megtalálhatod.

A LED fényforrás nem fogja zavarni a szemed, nem vibrál, nem szóródik – bármilyen színű és színhőmérsékletű szín elérhető vele. Bekapcsoláskor azonnal teljes fényárammal működik, nincs szüksége arra, hogy felmelegedjen. Sokféle méretben, formában kapható, már meglévő világítási rendszerekbe is könnyen beilleszthető. A fényét oda irányíthatod, ahova szeretnéd – léteznek nagy szögben és egészen keskeny szögben világító LED izzók is. Tekerj te is LED izzót az állólámpába!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás