Hirdetés

Bár most egy időre véget ért az ünneplős időszak, mégis egyre többször futunk bele olyan kérdésbe, hogy hol találhatunk megbízható helyet, ahol egyedi, fényképes telefontokot tudunk tervezni. Mi találtunk egy jót.

Ahogy kicsit beleástuk magunkat a témába, rábukkantunk egy egész ígéretes webáruházra, ahol a sokszínű kínálat mellett elfogadható árakat is találtunk. A Pitbullcase.hu-nál még a kevésbé népszerű telefonnal rendelkezők sem érzik kirekesztve magukat, mivel majdnem minden típushoz akad tervezhető tok. Éppen ezért nem is haboztunk sokáig, ki is próbáltuk, hogy mit tud az áruház.

Melyik típusú tok a nyerő?

Tehát a tervezés kezdetével kiválasztottuk a telefonom típusát, ami játszi könnyedséggel ment, mivel ahogy felkerestük az oldalt, szinte azonnal kiírta, hogy milyen készülékről nyitottuk meg. Rögtön fel is kínálta a lehetőségeket, azaz, hogy a webáruházból választanánk, vagy egyedileg terveznénk meg álmaink tokját. Természetesen az utóbbi mellett döntöttünk, hiszen webáruházból vásárolni mindenki tud, az nem egészen egyedi.

Átböngésztük a lehetőségeket, vagyis, hogy milyen tokra is lenne szükségünk. Végül arra jutottunk, hogy mivel a telefonom elég intenzív használat elszenvedője, aminek során meglehetősen gyakran a földön landol ezért a szilikon és a flipes tok jöhetett szóba. A merev hátlapot a fentiekből adódóan mintegy azonnal kizártuk, mert az azoknak hasznos, akik jobban tudnak rá vigyázni, mint én. Végül az oldalra nyíló flipes tok lett a befutó.

Nem véletlen, hiszen számos jó tulajdonsággal rendelkezik, amik mellett nem mehettünk el szó nélkül:
●     Tartós anyagminőségű, azaz kifejezetten strapabíró.
●     Véd a por, a karc és szennyeződések ellen, valamint az ütéseket is jól tűri.
●     Könnyű kezelni, attól függetlenül, hogy majdnem teljes egészében zárt.
●     Felhelyezése egyszerű és tartós.

Az egyedi tok elkészítésének folyamata

Maga a tervezés meglehetősen egyszerű, hiszen elegendő csak megnyitni az „Indulhat a tervezés” gombot, és már neki is foghatunk. Fel kell tölteni azt a képet, amit szeretnénk viszontlátni a tokon, vagy ha nincs erre kapacitásunk, akár a galériából is választhatunk, mivel az ott lévő képek mindegyike a tervezéshez tökéletes felbontásban kerül feltöltésre. Érdemes jól elhelyezni, mivel a túlságosan szélre kerülő részek könnyen levágásra kerülnek.

Ha megvan a pozicionálás, akkor jöhet a díszítés. Ehhez használtunk egy kis emojit, néhány hasznos szót is hozzáfűztünk, sőt még az élességen is állítottunk egy leheletnyit. Amikor ezzel megvoltunk, akkor megrendeltük a tokot, majd bankkártyával intéztük a fizetést. Így élhettünk a kb. 400 forinttal olcsóbb szállítással, amit a Magyar Postán keresztül bonyolítanak. Aki nem teheti vagy nem preferálja az előre fizetést, az választhat utánvétet is, amihez a GLS futárok által nyújtott szállítást kapcsolják.

3 nap múlva meg is érkezett a kis csomagunk, ami jó alaposan becsomagolva rejtette magában a várva várt tokot. Mindezt tökéletes színminőségben kaptuk, és mivel betartottuk a képre vonatkozó ajánlásokat, így az eredmény minden értelemben tökéletes lett.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás