Hirdetés
(X)

A szálerősítésű beton végeredmény, környezetvédelem és logisztika szempontjából is sokkal sikeresebb alternatívaként segít betonfelületek elkészítése során, mint a betonacél háló. Lássuk, mi mindenre használható fel ez a különleges makroszál!

Miben jobb a szálerősítésű beton a többi anyagnál?

A szálerősítésű beton egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel komoly logisztikát. A szállítása, tárolása rendkívül könnyen megoldható, és 40 kg makroszál 500 kg betonacél hálót válthat ki. Ez alapján kevesebb erőforrás szükséges, mely jelentős energiát és költségeket is spórolhat, hiszen nem szükséges annyi teherautó a szállításhoz a kis súly miatt. Emellett, mivel a makroszál nem romlik meg, tárolása sem okoz különösebb fejtörést.

Használd a Beton Booster szálerősítésű betonját, és élvezd a tartós és strapabíró végeredményt otthoni betonmunkálataid során!

A makroszál további jó tulajdonságai közé tartozik, hogy használata nem jelent balesetveszélyt, könnyen fúrható, és rövidebb idő alatt kizsaluzható. Az anyag ellenáll a sónak, lúgnak és különböző vegyszereknek is, végeredményként pedig egy nem korrodáló, tartós betonfelületet kapunk használatával. 

A makroszálnak köszönhetően a beton nem csupán egy, hanem három dimenzióban erősíthető meg. Sem a gyártása, sem a szállítása nem terheli a környezetet, így rengeteg szén-dioxid-kibocsátástól védhetjük meg a Földet, ha a betonacél háló helyett ezt az alternatívát választjuk.

Széleskörűen felhasználható, többféle célra

A szálerősítésű betont rengeteg különböző célra alkalmazhatjuk. A legnépszerűbb felhasználás közé tartozik a járda és a kocsibeálló kialakítása, mely a legtöbb családi házban igen fontos szerepet tölt be. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő tartóssággal, évtizedeken át jól bírja a gyűrődést.

A beton-adalékanyagot padló, talajon fekvő lépcső és aljzatbeton létesítésére is alkalmazhatjuk. Emellett gyakori, hogy könnyűszerkezetes házak lemezalapjaként találkozunk ezzel a nagyszerű betonnal.

Akár aknák vagy zsalublokkok kitöltésére is remekül használható a makroszál, ezért összességében elmondható, hogy egy rendkívül univerzális adalékanyagról beszélhetünk.

Költség- és időhatékony megoldás

Amellett, hogy egy betonfelület létrehozása sok emberi erőforrást igényelhet a mérettől függően, nagy költségekkel és hosszú idővel is számolhatunk. A szálerősítésű beton azonban jelentősen képes lecsökkenteni a munkálatok idejét, szemben a betonacél hálóval, amely alkalmazása komoly erőfeszítéseket igényelhet.

A makroszál jóval olcsóbb, mint a betonacél háló, akár több száz kg-nyi anyag árát spórolhatjuk, ha a szálerősítésű betont választjuk. Emellett jelentős szén-dioxid-kibocsátástól is megóvhatjuk környezetünket, mely szintén nem utolsó szempont.

A Beton Booster nagyszerű beton-adalékanyagával gyorsabb és tartósabb végeredményt élvezhetünk, és a pénztárcánk is vastagabb maradhat!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás