Egyszerűen finom A teljes értékű konyha
Dátum: 2017. január 17.
Helyszín: Budapest VI. Vörösmarty u. 47/a
A MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai, valamint Életmód és Egészségügyi Szakosztályai szeretettel meghívják a kollégákat 2017. január 17-én déli 12 órától dr. Benda Judit " Egyszerűen finom A teljes értékű konyha " című szakácskönyvének kóstolóval egybekötött bemutatójára.
Helyszín: MÚOSZ, Bp, VI. Vörösmarty u. 47/a, Mikszáth Terem
A teljes értékű konyha a német Vollwertkost vagy angol whole food megfelelője. Alapját dédszüleink konyhaművészete képezi az élelmiszeripar előtti időkből. Abból az időből, amikor még mi magunk készítettük el ételeinket almából, káposztából, répából, búzából – azaz természetes alapanyagokból.
Benda Judit, a MÚOSZ tagja – gyógyszerész, egészség-tanácsadó és táplálkozástudományi szakember – több mint két évtizede foglalkozik egészségmegőrzéssel előadások, továbbképzések, főzőtanfolyamok, újságcikkek, weboldal formájában.
Részvételi szándékát írásban jelezze dr. Elek Lenkénél: drelek@hotmail.com