A rovat kizárólagos támogatója

Sajtómeghívó az Orczy Park rendbetételére

Dátum: 2011. június 24.

Helyszín: Orczy Park (Budapest, Nagyvárad tér)

Forrás: http://www.wwf.hu

Letölthető anyagok:

3

Tudta Ön, hogy egy 50 év körüli egészséges faegyed egy év alatt körülbelül 50 kg CO2 megkötésére képes, ami azt jelenti, hogy az emberi légzés által kibocsátott évi nagyjából 350 kg CO2 (mintegy 180 m3 – amely megegyezik egy kisebb családi ház méretével) lekötéséhez 7 fa szükséges?

Mi az ilyen és hasonló adatok ismeretében felismertük, hogy mennyire fontosak a városi zöld területek, és most szeretnénk, ha Ön is részesévé válna kezdeményezésünknek. Célunk, hogy a hazánkban a városokban található természetes helyeket rehabilitáljuk és megóvjuk. Ehhez szakmai partnerünk, a WWF természetvédelmi alapítvány biztosítja a környezetvédelmi tudást.

Szeretnénk megmutatni, hogy a városban is van mód a természetes feltöltődésre egy fárasztó nap után. Azonban tudjuk, hogy ezért tennünk is kell. Ezért indítottuk el idén hosszútávú önkéntes programunkat, amelynek keretében 2011-ben 4 városi parkot fogunk helyreállítani, illetve azokban állagmegóvó munkálatokat végezni. Első helyszínként az Orczy Parkot választottuk, amelynek rendbetételéhez a Coca-Cola Magyarország valamint a WWF Magyarország dolgozói is csatlakoznak.

Látogasson el Ön is, és legyen az önkéntesünk ebben a küldetésben! A helyszínen lehetőség lesz beszélgetni a WWF szakértőivel, valamint a Coca-Cola Magyarország képviselőivel is.

Orczy Park (Nagyvárad tér)
2011. június 24.
10:00 óra

Üdvözlettel,

A NaturAqua és a WWF Magyarország Csapata

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze:
Vastagh Ákos
avastagh@noguchi.hu
06-1-312-72-89

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás