A rovat kizárólagos támogatója

Virtuális találka egy hulladékos zöld aktivistával a “szemétemberrel”

Dátum: 2017. december 12.

Helyszín: 1053 Budapest Ferenciek tere 2

Meet the Trash Man! Inspiring life of a global green activist. Az Impact Hub Budapest és Messzelátó Egyesület Meghívta nektek Rob Greenfield amerikai környezetvédő aktivistát, aki december 12-én élő videókonferencián csatlakozik hozzánk.

Rob, aki sokak által csak "Trashman"-ként ismert, amerikai környezetvédő aktivista, célja egy környezettudatosabb társadalom építése.
Nekünk tartott előadásában arról beszél, hogy mit tehetünk egyéni szinten egy fenntarthatóbb jövő elérése érdekében, hogyan segít ebben az egyszerű életmód és hogyan érhetjük ezt el. Nem csak előadással készülünk, lehetőségetek van Robtól kérdezni, beszélgetni vele az életéről, tapasztalatairól, eddigi útjáról.

A magyarországi viszonyokról a jelenlévő Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől tudtok kérdezni. Az esemény nyelve angol, fordító nem lesz jelen, kérés esetén a Robhoz intézett kérdések lefordításában segíteni tudunk.
2017. december 12., 18:30–20:00 
A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, ajánlott adomány :1500-5000 Ft.
Mivel a férőhelyeink száma limitált, az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött és adomány alapú.

A new yorki, aki a ruhaként viseli saját szemetét

A new yorki, aki a ruhaként viseli saját szemetét

30 napon át Rob Greenfield minden egyes darab, saját maga által termelt hulladékot ruhaként fog magára ölteni. Az ötlet elsőre őrültnek hangzik, de aki ismeri Rob Greenfieldet, az tudja hogy ő valóban őrült – ám a szó jó értelmében.

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás