Hirdetés

A díjra olyan 30 éves vagy annál fiatalabb természetvédőket lehet jelölni, akik egyaránt hozzájárultak az európai természetvédelem tudományos és gyakorlati előrehaladásához. A győztes egy Swarovski SLC 42 távcsövet nyer. Holnap van a határidő!

Hogyan lehet jelentkezni?:

A Society for Conservation Biology (SCB, Természetvédelmi Biológiai Társaság) európai szekciója támogatni kívánja az olyan tudósokat, tudományos szakembereket, akik munkájukkal hozzájárulnak a fajok és/vagy élőhelyek megmentéséhez. Kritériumok: a pályázónak sikeres programokkal kell rendelkeznie (védendő területen, vagy védett fajoknál), valamint a kutatásnak a fenntartrhatósághoz kell kapcsolódnia. Kritérium ezeknek a pontos dokumentációja.

Kérjük, hogy május 20-ig küldjék el jelentkezésüket angol nyelven Willem Laermansnak. A jelentkezés nem lehet több 250 szónál, körülbelül fél oldalnál és az írásban a tudományos munkával kapcsolatos inspirációt és a motívációt, valamint a munka hatását is le kell írni. A pályázó személyének bemutatása is megengedett.

Az írásnak tartalmaznia kell a pályázó adatait, valamint arra magyarázatot, hogy tudományos munkája miért lenne díjazható. Az elküldött emailben feltétlenül tüntesse fel, hogy : "ICCB-ECCB YOUNG EUROPEAN NATURE CONSERVATIONIST AWARD." A nyertes a Nemzetközi Természetvédelmi Biológiai Kongresszus, valamint az Európai Természetvédelmi Biológiai Kongresszus közös rendezvényén veheti majd át a díját – remeljük, jelen lesz a konferencián.

Itt található további információ.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás