A rovat kizárólagos támogatója

Gördülő kövek május 24 – 26

Dátum: 2011. május 24.

Helyszín: Veszprém Állatkerti bekötő út.

Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=QLhROPEy9GU

– Lehet, hogy az ízléses térkövezés olcsóbbá válik, mint az aszfalt lerakása?
– Átláthatóvá válik a köztéri burkolatok szabályozása?

Tisztelt Szerkesztőség!

A Holcim, mint főszponzor nevében szeretném figyelmébe ajánlani a „Gördülő kövek” című sajtónyilvános konferenciát. Az eseményen amellett, hogy választ kaphatunk a fentebbi kérdésekre gyakorló mérnökök segítségével, megtekinthetjük a hazánkban egyedülálló új technológiát, a térkő rakó gépet munka közben.

Szeretettel várjuk a konferencián, 24-én 10:00 órától, és természetesen a három napos esemény minden programján!
Márta Irén
Holcim – kommunikációs igazgató
—–
Az egyik legfontosabb közügy az infrastruktúra állapota. Mi itt, Veszprémben egy olyan, Magyarországon még ismeretlen útépítési módszert vezetünk be, amely a már bevált amerikai és nyugat-európai példák nyomán forradalmasítja a hazai, lakóövezeti útépítést.

Ezzel a technológiával az útépítési költség körülbelül húsz százalékkal kisebb, a fenntartása pedig mindössze tizede az eddiginek. Nem utolsósorban pedig sokkal szebb és igényesebb, hangulatos utakat eredményez, amelyeket később könnyedén lehet javítani. Mindez pedig hatalmas költség-megtakarítást jelent az önkormányzatoknak és az adófizetőknek.

Kérem, fogadja el meghívásunkat a „Gördülő kövek” című háromnapos konferencia és bemutató egyik napjára, 2011. május 24-én, vagy 25-én, vagy 26-án, (kedd, szerda, csütörtök) Veszprémbe, ahol a magyarországi premier keretében veszprémi és Veszprém-környéki vállalkozók és a Holcim Hungária Zrt. térítésmentes összefogásával már épül is az első egy kilométeres szakasz az állatkert és a körgyűrű között. A beruházás értéke 130 millió forint. A rendezvény helyszíne: Veszprém Állatkerti bekötő út.

Itt megfigyelheti ezt a rendkívül látványos térkő-terítési, útépítési technológiát, amelynek tömeges alkalmazása robbanásszerűen megváltoztatja az ország egész arculatát. Mostantól elérhetővé válik, hogy nyugati színvonalon, gyorsan, igényes, kényelmes, megfizethető utakat építsünk a lakóövezetekben.

A konferencia fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetője.

További információ: tamas.rado@grayling.com

Telefon: 0620 97 222 80

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás