Természetfotók az ökoiskolában

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. május 10. - 2012. szeptember 15.

Helyszín: Budapest, Gazdagrét

URL: www.bajomibalint.hu

Bajomi Bálint másfél évtizede foglalkozik természeti környezetünk szépségeinek megörökítésével. A 32 éves biológust gyerekkora óta érdeklik az állatok, növények és gombák. Tizenévesen, 1996-ban hobbiként kezdett fotózni, később pedig ez munkája részévé is vált, hiszen a Greenfo-nál helyezkedett el fotósként, tudósítóként, szerkesztőként. A weblap számára rendszeresen készít vidéki riportokat természetvédelmi programokról, amelyeket saját fényképeivel illusztrál. Cikkei itt olvashatók.

Sumava Nemzeti Park (Chehország) - egy kép a kiállítás fotói közülSumava Nemzeti Park (Chehország) – egy kép a kiállítás fotói közül

A Gazdagrét – Csikihegyek Általános Iskola színháztermében a Madarak és Fák Napja alkalmából május 10-én reggel nyolc órakor nyílik meg kiállítása „Természetesen” címmel. A tárlatra az elmúlt 16 év termésének legjobb képeit válogatta ki. A kiállítást szeptember 15-ig lehet megtekinteni hétfőtől vasárnapig 8 és 16 óra között, kivéve a tanítási időszakban a szerda délelőttöket, amikor a teremben táncoktatás folyik. A látogatásnál az iskola portáján kell bejelentkezni.

Bajomi Bálint, fotó: Maróti ViktóriaBajomi Bálint, fotó: Maróti Viktória

Helyszín: Gazdagrét – Csikihegyek Általános Iskola (Bp. XI., Csíki-hegyek u. 13-15., 1/246-8016)
Időpont: máj. 10-től szept. 15-ig.
Megnyitó: 2012. május 10., csütörtök reggel 8 óra.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás