Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás – szakmai konferencia

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. június 13. - 2012. június 15.

Helyszín: Szent István Egyetem, Gödöllő

URL: konferencia honlapja >>>

Letölthető anyag

A Vidékfejlesztési Minisztérium felkérésére a Szent István Egyetem és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség 2012. június 13-15. között szakmai konferenciát szervez Gödöllőn, „Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás” címmel.
A szakmai konferencia célja, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a magyarországi – és az európai uniós – hulladékgazdálkodás jelenlegi jogszabályi környezetéről, követelményrendszeréről, az ágazatban működő szervezetek és vállalkozások helyzetéről, aktuális feladatairól, gondjairól.
A konferencia programjának keretében, a plenáris és a szekcióüléseken szó lesz a hulladékgazdálkodás területén – mind a lakosságot, mind a gazdasági szereplőket érintő – tervezett, illetve a közeljövőben várható fejlesztésekről, innovációs elképzelésekről.
A háromnapos szakmai konferenciára a szervezők hívják és várják azokat az intézményeket, önkormányzatokat, vállalkozásokat, akik egyrészt áttekintést szeretnének kapni a hazai hulladékgazdálkodás aktuális helyzetéről, másrészt szolgáltatásaik színvonalának emelése, így a versenyképességük megőrzése érdekében a közeljövő kihívásai iránt is érdeklődnek.
A megújuló magyarországi hulladékgazdálkodás első jelentős szakmai konferenciája nemcsak a hazai hulladékgazdálkodással foglalkozik, hanem áttekintést ad az Európai Unió 6. Környezetvédelmi Akcióprogramjának teljesítéséről, az itthoni és a külföldi változtatások szükségességéről, a lehetséges jó megoldásokról.
A konferencia időtartama alatt a „Hulladékból termék” című kiállítás ad áttekintést a hazai szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás kézzel fogható eredményeiről, a környezetipar potenciális innovációs lehetőségeiről.

A konferencia időpontja:
2012. június 13-14-15.

A konferencia helyszíne: Szent István Egyetem, Gödöllő Gépészmérnöki Kar, Tudástranszfer Központ
2103. Gödöllő Páter Károly u.1.

A jelentkezés módja: A konferencia honlapján, új fiók létrehozása után a regisztráció menüpontban

A jelentkezési határidő: 2012. május 23. (éjfél) (a résztvevők száma korlátozott, ezért csak az első háromszáz jelentkezőt tudjuk fogadni)

A konferencia regisztrációs díjai:
Önkormányzatok 30.000.- Ft + áfa / fő
Felsőoktatási intézmények 30.000.- Ft + áfa / fő
Hulladékgazdálkodási szolgáltatók, piaci szereplők 50.000.- Ft + áfa / fő
Egyéb – Profitorientált szervezet (50.000Ft+áfa)
Egyéb – Nem profitorientált szervezet (30.000Ft+áfa)

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás