A rovat kizárólagos támogatója

Nincs is jobb, mint egy hűvös estén bebújni a pokróc alá, és betenni néhány részt a kedvenc sorozatunkból. Az utóbbi időben Rick Grimes horrorisztikus, izgalmas története az egyik legkedveltebb mind közül, ami nem meglepő. A sorozat alapjául egy képregény szolgált, azonos címmel, előbbi rajongótábora persze sokkal népesebb. Láttad mind a tíz évadot? Többször is? Még neked is tartogatunk néhány meglepetést a következőkben!

Tényleg jól ismered a Walking Deadet?

A 2010-es megjelenése óta a sorozat rajongótábora egyre csak nő. Te és a barátaid is imádjátok? Rendelj egy TWD telefontokot az INFINITY Tokoktól, és olvasd el cikkünket! Megtudni néhány meglepő tényt kedvenc filmjeink, sorozataink készítéséről mindenkit felvillanyoz. Mi most 7 érdekességet hoztunk el nektek!

  1. Tudod, hogy hányszor hangzik el a “zombi” szó? 

Ugyan a sorozatban rengeteget látunk belőlük, maga a szó sem a címben, sem pedig a részek alatt nem hangzik el! Ehelyett minden más kifejezést használnak rájuk: lebegők, horda, harapók, kószálók, járkálók.

  1. Próbálj farkasszemezni a sorozatbéli zombikkal!

Akárhányszor is próbálod majd meg, a győztes mindig a zombi lesz: kivágták az utómunkálatok során a pislogásukat!

  1. Mi leszel, ha nagy leszel? Zombi!

Manapság már mindenre létezik képzés vagy iskola. A sorozatban lévő szereplők is kijártak egyet, itt tanultak zombiként viselkedni, azaz hogy hogyan járjanak és nyögjenek.

  1. Néha belelátod egy haverodat az egyik zombiba?

Volt már olyan érzésed, hogy a zombik éppen úgy járnak, mintha részegek lennének? Ez nem véletlen, abban a bizonyos iskolában kapták az instrukciót, miszerint egy járkáló úgy mozog, mint egy részeg, mikor hazaindul egy jól sikerült éjszaka után a kocsmából.

  1. A halál mosolya

Emlékszel még az első részre? A legelső évad legelső részére. Fel tudod idézni Ricket, miután végzett az első járkálóval? Arra is emlékszel, hogy a pólóján hagyott vérnyom mosolygó halálfejre hasonlít? Nézd vissza, mi szóltunk! 

  1. Vajon mit zabálnak a zombik?

Az eredeti zombi-kaja még egész jól hangzik: sonka, BBQ szósszal leöntve. Ezt az ötletet azonban hamar el kellett vetni, ugyanis így gyakran újra kellett maszkírozni a kószálókat. És hogy mi lett a végleges menü? Ínycsiklandozó ecetes sonka…

  1. Egyre inkább szétesnek és egyre többen vannak

Ahogy egymást követik az évadok, a zombik egyre rothadtabbá és szürkébbé válnak, ráadásul egyre többen is lesznek, az utolsó megjelent évadban egyetlen élőre kb. 5000 élőholt jut.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás